"detalj sa meča"
"detalj sa meča"

Gol nije muka kad igra Lalina Čuka: Devet komada na minusu

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.01.17. | 17:19

BASK je poslužio kao džak za udaranje

detalj sa mečaPetarda protiv ČSK-a, pa još raspucaniji Čukarički na drugoj kontrolnoj utakmici kluba sa Banovog brda pod dirigentskom palicom Nenada Lalatovića. Petoplasirani tim Srpske lige grupa Beograd poslužio je Čuki kao džak za udaranje. Na minusu na terenima na Adi Ciganliji ubedljivih 9:0 (4:0) za favorizovanog superligaša.

Strelci su bili Petar Bojić, pa dva puta Asmir Kajević, zatim Ognjen Ožegović sa penala, a u nastavku i mladi Marko Šarić, te Marko Tomić, još jedan dvostruki strelac Saša Jovanović i na koncu, opet iz jedanaesterca Nemanja Milojević.

Izabrane vesti

Ako se po jutru dan poznaje realizacija više neće biti Čukin problem. Tome su se, uostalom, verovatno i vodili na Banovom brdu kad su baš Lalatovića doveli za šefa struke.

Naredna provera Čukaričkog zakazana je za 25. januar protiv Bačke, u 14 časova, ponovo na terenima Fudbalskog saveza Beograda na Adi. Dva dana kasnije putuje se na Kipar, a tokom dvonedeljnog boravka na Mediteranu Čuku čeka još sedam utakmica sa kvalitetnijim rivalima.

Inače, u prvom poluvremenu današnjeg duela kapitensku traku Čuke nosio je Petar Bojić, a u nastavku Dragoljub Srnić.

Evo i sastava:

Čukarički prvo poluvreme: Petrić, Živković, Mašović Erhan, Jovanović Petar, Lagator, Kajević, Docić, Bojić, Obradović, Zorić, Ožegović.
Čukarički drugo poluvreme: Pajović, Đurić, Radić, Kopitović, Bašanović, Srnić, Jovanović Saša, Tomić, Milojević, Mašović Asmir i Šarić.

BASK : Radić, Milkov, Ciger, Božović, Baždarević, Srećković, Šarčević, Pejović, Vulić, Popović, Dalifi, a igrali su i Brkić, Radovaj, Pavlović, Kovačević, Stojanović, Petrović i Milić.

(FOTO: fkcukaricki.rs)


tagovi

BASKČukaričkiSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara