""
""

Gol Nikole Petrovića jedina svetla tačka prvog test meča Partizana (FOTO I VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.01.13. | 16:01

Cirih slavio sa 2:1, a čuvar mreže crno-belih verovatno postao hit na internetu

 

Meč za zaborav, ali i potez za sva vremena. Partizan je na prvom kontrolnom meču u Beleku izgubio od Ciriha sa 1:2 (0:1), a obraz srpskog šampiona osvetlao je niko drugi do golman Nikola Petrovića, koji je u 80. minuta meča postigao neverovatan gol sa 80 metara!

Izabrane vesti

Doduše, imao je i svesrdnu pomoć olujnog vetra na terenima hotela Kalista zbog kojeg se utakmica igrala u nemogućim uslovima.

Upravo je vetar prevario golmana Ciriha Brešera, koji nije uspeo da predvidi putanju lopte posle ispucavanja Petrovića sa šesnaesterca. Lopta se odbila ispred njega, preletela ga i završila u mreži Ciriha.

Međutim, čudan pogodak Petrovića ne može da izbriše loš utisak koji je kompletan tim srpskog šampiona ostavio na terenu hotela Maks Rojal.

Jer, osim šuta Petrovića samo je još jalov udarac Marka Šćepovića sa početka meča išao u okvir protivničkog gola.

Dobru šansu je, doduše, imao i Eliomar Silva, ali mu je lopta posle pasa Jojića prošla ispod noge, pa je prazna mreža ostala netaknuta, a Brazilac nije uspeo da prikaže ni delić onoga što bi ga izdvojilo kao dostojnu zamenu za Nemanju Tomića.

Sve ostalo... Loše. Baš loše.

Duvalo je u odbrani, pa su se pred Petrovićem ređale prilike kao na traci. Na drugom kraju terena, nedostajao je završni pas, pa su sve akcije crno-belih završavale na 20 metara od gola Ciriha.

Istina, ovo je tek prva provera crno-belih, a šef struke Vladimir Vermezović je u finišu gurnuo u vatru klince iz omladinske škole, pa vremena za ispravke ima na pretek. Prvi utisak, ipak, ne hrabri.

Nije pomogla ni joga, koja nije smirila igrače crno-belih ni na prijateljskom meču. Četiri žuta kartona i crveni za Sašu Ilića u samom finišu najbolji su dokaz tome. 

(FOTO: MN press, partizan.rs)


tagovi

Antalija 2013Nikola PetrovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara