"idem ja malo u napad"
"idem ja malo u napad"

Golmane, a gde si ti pošao? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.12.15. | 20:16

Heronimo Ruli je kao mali verovatno maštao da izađe sa gol linije…

idem ja malo u napadReal i Barselona su priča za sebe, Atletiko luta tu negde između, nedovoljno moćan da se može svrstati međ ove sa samog vrha, ali opet veći od ostatka konkurencije, a onda slede Viljareal, Atletik Bilbao, od ove sezone tu je i Selta… Klubovi iz drugog ešalona španskog fudbala su u 16. kolu Primere pokazali da im je mesto u vrhu tabele i ostvarili rutinske pobede, zanimljivo identičnim rezultatom 2:0.

Selta je bila najbrža i do bodova na gostovanju kod Granade stigla u prvih 45 minuta. Dobro, nešto duže ako računamo da je Jago Aspas drugi gol za tim iz Galicije - Dejan Dražić presedeo meč na klupi, Nemanje Radoje ponovo, peti put uzastopce, ni u protokolu? - postigao u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena. Prvi je bio delo Fransiska Oreljane.

Izabrane vesti

U Baskiji sasvim obrnuta situacija s obzirom na to da je Levante dugo odolevao Atletiku, ali je na kraju morao da poklekne pred napadima domaćeg tima. Presudili su u drugom poluvremenu mu Mikel San Hoze i Injaki Vilijams, koji polako privlači pažnju sve većeg broja najbogatijih evropskih klubova.

Na Anoeti se, pak, istakao Denis Suarez, koji je bio dvostruki strelac za Viljareal u pobedi na gostovanju kod Real Sosijedada. Istakao se doduše i golman poraženog tima Heronimo Ruli, koji je u 88. minutu valjda želeo da pokaže saigračima da se nema šta čekati, pa se ukotvio na sredini terena kad je sevnula kontra Žute podmornice. Suarez je “izronio” tačno ispred argentinskog golmana, koji sasvim moguće baš i nije kao dečak sanjao da postane golman. Krenuo je hrabro da ukliza, proleteo u prazno i poslednje minute meča učinio krajnje irelevantnim.


Real Sociedad 0-2 Villarreal CF- Denis Suárez... by buzzvidz

Primera, 16. kolo:

Subota:

Valensija - Hetafe 2:2 (2:2)
/Alkaser 15, Santi Mina 35 - Sarabia 10, Lafita 22/

Espanjol - Las Palmas 1:0 (0:0)
/Kaisedo 67/

Betis – Sevilja 0:0

Deportivo - Eibar 2:0 (1:0)
/Perez 41 pen, Aribas 73/

Nedelja:

Real Madrid - Valjekano 10:2 (4:0)
/Danilo 3, Bejl 25, 41, 61, 70, Ronaldo 30pen, 53, Benzema 48, 79,90 - Amaja 10, Hozabed 12/

Real Sosijedad - Viljareal 0:2 (0:1)
/Suarez 27, 88/

Granada - Selta 0:2 (0:2)
/Oreljana 21, Aspas 45/

Bilbao - Levante 2:0 (0:0)
/Mikel San Hoze 55, Vilijams 82/

20.30: Malaga - Atletiko Madrid

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

ViljarealŠpanijaSeltaReal SosijedadPrimeraLevanteJago AspasInjaki VilijamsHeronimo RuliGranadaFabijan OreljanaEvropaDenis SuarezAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara