"Goran Stevanović"
"Goran Stevanović"

Goran Stevanović se vratio “korenima“: Plavi seo na klupu Verije

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.06.13. | 15:45

Iskusni stručnjak vratio se u klub u kojem je praktično završio karijeru kao igrač

Goran StevanovićSrpski fudbalski trener Goran Stevanović preuzeo je u četvrtak grčki klub Veriju. Stevanović je tako pronašao angažman posle gotovo godinu i po dana pauze,  od odlaska sa mesta selektora Gane u martu prošle godine.
“Prija mi da ponovo radim, uželeo sam se fudbala, nedostajalo mi je da budem aktivni deo svega toga. Radujem se izazovu“, rekao je Stevanović.

Ovaj 46-godišnji stručnjak proveo je dve igračke godine u Veriji, iz koje je otišao pre 14 godina i koju smatra svojim drugim domom, gde još uvek ima prijatelje.
“Tamo sam proveo dve sjajne godine i uvek sam se osećao dobro. Zato i nije bilo mnogo dilema kada se pojavila mogućnost da ih preuzmem. Imam dosta prijatelja ovde i zaista se osećam fenomenalno. Uz Božju pomoć nadam se i verujem u dobar rad prvenstveno i u uspeh“, rekao je Stevanović.

Izabrane vesti

Plavi se upoznao sa igračkim kadrom Verije i već je napravio prve planove.
“Video sam se sa svojim bivšim trenerom Stefanom Gajetanom, upoznao sam se sa situacijom u klubu. Ambicije su da se podmladi tim, pošto imamo najstariju ekipu u ligi“, objasnio je Stevanović.

Verija je prethodno prvenstvo završila na 12. mestu, a namere za sledeću sezonu su nešto ozbiljnije.
“Pored podmlađivanja tima, želećemo da postignemo nešto više od borbe za opstanak, potrudićemo se da sezonu završimo u gornjoj polovini tabele“, zaključio je Stevanović.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaGanaGoran StevanovićGrčkaVerija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara