""
""

Gorelo je u Solunu, ali je Spanulis u produžetku ugasio nadu PAOK-a

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.11.15. | 19:26

Inače, iako je potpisao ugovor sa PAOK-om, za domaći tim večeras nije debitovao centar Sofoklis Skorcanitis, koji je doskora nosio dres Crvene zvezde, a u prethodnom periodu karijere i Olimpijakosa

Plesali su košarkaši Olimpijakosa na ivici provalije u velikom derbiju protiv PAOK-a u Solunu, ali su na kraju posle produžetka izašli kao pobednici i slavili sa 104:99 (22:15, 20:28, 25:24, 20:20, 17:12).

Izabrane vesti

Crveno-bele je do trijumfa u poslednjoj utakmici četvrtog kola grčke lige predvodio kapiten Vasilis Spanulis sa 20 poena i šest asistencija.

Spanulis je povukao ekipu u dodatnih pet minuta i još jednom pokazao koliko dobro ume da odigrao pod pritiskom.

Uz rame grčkom reprezentativcu bio je Danijel Heket koji je tri sekunde pre kraja isteka regularnog toka utakmice postigao koš za 87:87.

Domaćinu, koji je posle sporijeg početka, u drugoj i trećoj četvrtini zaigrao znatno bolje, nije pomogla ni veoma dobra partija bivšeg igrača FMP-a i Crvene zvezde, Nikole Markovića sa 17 poena i sedam skokova.

Bivši plejmejker Partizana Milenko Tepić zabeležio je osam poena, četiri poena i tri skoka za PAOK. Njegov nekadašnji saigrač iz beograskog crno-belog tabora Nikola Milutinov nije se upisao u strelce kod Olimpijakosa.

Inače, iako je potpisao ugovor sa PAOK-om, za domaći tim večeras nije debitovao centar Sofoklis Skorcanitis, koji je doskora nosio dres Crvene zvezde, a u prethodnom periodu karijere i Olimpijakosa.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Youtube printscreen)

 


tagovi

Sofoklis SkorcanitisOlimpijakosNikola MarkovićMilenko TepićKK PAOKGrčkaEvropaEvroligaDanijel Heket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara