Gorica se još navikava, to je Slavenova prednost

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.08.18. | 12:31

"Respektujemo Goricu maksimalno, ali verujemo u sebe i, kao i u svakoj drugoj utakmici, ići ćemo na pobedu", rekao je trener Slavena Tomislav Ivković

Biće potreban proces adaptacije na najjači rang. To je u najkraćim crtama siže premijernog izdanja Gorice u HNL-u, posle laganog neuspeha u Rijeci (2:0), gde je, istina, prošlogodišnji osvajač Druge lige ostavio korektan utisak protiv renomiranog i znatno jačeg protivnika.  

U drugom kolu, Gorica dočekuje Slaven Belupo (17.30), koji je na premijeri podelio plen sa Istrom, mada je tokom većeg dela meča bio bolji takmac. Na današnjoj utakmici debitantski nastup mogao bi da upiše i Mateus Lima, poslednje pojačanje gostiju.
"Gorica je dobar protivnik koji želi da se pokaže i dokaže. Raduje me što nas čeka dobar teren i odlični uslovi, tako da sve zavisi od nas. Respektujemo Goricu maksimalno, ali verujemo u sebe i, kao i u svakoj drugoj utakmici, ići ćemo na pobedu. Taktička disciplina, volja i htenje je ono što će odlučivati utakmice u ovom delu prvenstva", rekao je trener Slavena Tomislav Ivković.

Izabrane vesti

Sa izjavom šefa stručnog štaba složio se i Matej Jelić, koji je tokom leta pojačao Slaven, nakon što je u lane dobijao šansu na kašičicu u Rijeci.
"Čeka nas teška utakmica po teškom vremenu, ali mi ćemo se od prvog minuta postaviti tako da idemo po pobedu i tri boda. Poštujemo Goricu koja ima kvalitet, ali mislim da mi moramo da gledamo samo sebe. Što se tiče mog prilagođavanja u Slavenu, moram istaći da sam zadovoljan kako su me svi prihvatili. Nedostaju mi utakmice 'u nogama', ali mislim da dobro radim i da polako sve dolazi na svoje i nadam se da ću to već danas pokazati. Ekipa izgleda dobro, dižemo se iz dana u dan i mislim da ćemo protiv Gorice pokazati kvalitet", istakao je Jelić.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 17:30 4610 HRV 1 Hnk Gorica - Slaven ki 2 2,25
Ukupna kvota2,25

HRVATSKA 1 - 2. KOLO

Petak
Rijeka - Inter Zaprešić 4:0 (1:0)
Dinamo Zagreb - Istra 3:0 (2:0)

Subota
17.30: (3,25) Gorica (3,05) Slaven (2,25)

Nedelja
18.30: (1,35) Osijek (4,50) Rudeš (8,50)
21.00: (1,63) Hajduk (3,60) Lokomotiva Zagreb (5,20)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

Hrvatska 1Slaven Beluposportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara