Grci ponovo igraju fudbal, PAOK odmah skinuo Olimpijakos sa drugog mesta (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 31.03.18. | 20:58

Solunski klub u derbiju savladao Atromitos, crveno-beli napravili kiks protiv Levadijakosa

Ponovo se igra fudbal u Grčkoj, a solunski PAOK preuzeo je drugo mesto na tabeli od Olimpijakosa. Crno-beli su u derbiju kola u gostima pobedili atinski Atromitos sa 2:0 u 26. kolu Superlige, dok je Olimpijakos osvojio samo bod na stadionu Levadijakosa - 1:1.

Posle svih izrečenih kazni, PAOK je sa prve pao ne treću poziciju uoči reprezentativne pauze, a večeras je prilično lako izašao na kraj sa ekipom čiji napad je od prvog minuta predvodio Abiola Dauda, nekadašnji napadač Crvene zvezde.

Izabrane vesti

PAOK je poveo u 36. minutu, kada je Đalma Kampos iskoristio dobro dodavanje kapitena Vieirinje. Sve dileme oko konačnog ishoda otklonio je Hoze Anhel Krespo u 56. minutu.  

Reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović odigrao je svih 90 minuta za solunsku ekipu.

Kada je u pitanju Olimpijakos, aktuelnom šampionu očigledno ne pomažu ni kazne FS Grčke na račun direktnih konkurenata. Ekipa igra slabo i to potvrđuje iz meča u meč.

I večeras su crveno-beli morali da jure rezultat. Poveo je Levadijakos preko Ibrahime Nijasea već u četvrtom minutu, a bod Olimpijakosu doneo je Karim Ansarifarid u 49. minutu.

Srpski napadač Uroš Đurđević odigrao je poslednja četiri minuta, a ušao je u igru umesto Kevina Miraljasa. Na drugoj strani, svih 90 minuta za Levadijakos upisao je Marko Markovski.

Foto: www.paokfc.gr


tagovi

Aleksandar PrijovićUroš ĐurđevićPAOKAtromitosAbiola DaudaMarko Markovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara