""
""

Grizmanu se vratio penal iz Lige šampiona, Nojer kuka na sreću i šanse

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.07.16. | 23:34

Još jedno polufinale i još jednom Grizman šalje Nojera kući

Manuel Nojer verovatno jedva čeka odmor da zaboravi na facu Antoana Grizmana. Gizmanov gol je izbacio Nojera i Bajern u polufinalu Lige šampiona, Grizmanova dva gola večeras su poslala Nemce i Nojera kući pre finala Evropskog prvenstva.

Izabrane vesti

Napadač madridskog Ateltika je apsolutni heroj francuskog plasman u finale Lige šampiona iako ne želi da sebe izdvaja u prvi plan. Matirao je Nojera sa bele tačke, a potom kaznio njegovo istrčavanje i boksovanje lopte.
„Ovo je uspeh celog tima, ne samo moj. Zahavljujući timskoj igri smo u finalu. Odigrali smo sjajno u odbrani, golman je imao neke vrhunske intervencije. Promašio sam penal u finalu Lige šampiona i zaista mi je bilo potrebno da pošaljem loptu u mrežu sa penala večeras. A što se tiče poređenja sa Paltinijevim rekordom, daleko sam ja od njega... sada moramo da se dobro odmorimo i da spremimo za finale. Šanse su 50:50“, rekao je junak pobede i prvi strelac šampionata posle meča.

Manuel Nojer je još jednom morao da gleda slavlje Grizmana i drugara posle polufinala... Poraz mu je teško pao.
„Nema goreg osećaja nego izgubiti polufinale. Ne želim da tvrdim kako smo bili bolja ekipa, ali 2:0 nije fer rezultat. I naravno da je penal bio odlučujući momenat utakmice. Razlilku je napravilo i to što nismo iskoristili šanse koje smo napravili. Napravili smo prilike za gol, ali nismo umeli da ih iskoristimo. Nismo imali ni sreće u završnici. Oni su svoje iskoristili“, rekao je Nojer

(FOTO: Action images)


tagovi

reprezentativni fudbalManuel Nojereuro 2016Antoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara