""
""

Grobari, pogledajte semafor!

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.10.15. | 11:08

Snimak pozorišne predstave „Dobro pamtim sve“ biće emitovan na stadionu u Humskoj 1 pre početka utakmice sa Bilbaom

Veče za uživanje. U umetnosti i u fudbalu. Partizan u četvrtak igra treću utakmicu grupe faze Lige Evrope protiv Atletik Bilbaa, a rukovodioci crno-belih postarali su se da navijačima upriliče pravi spektakl i pre nego što duel sa ekipom iz Baskije počne.

Kao uvod u taj duel, na semaforu stadiona na Topčiderskom brdu biće prikazana predstava „Dobro pamtim sve“ reditelja Dragana Bjelogrlića i scenariste Nenada Karajlića (inače, članova Upravnog odbora kluba), koja je premijeru doživela na dan proslave 70. rođendana crno-belih.

Izabrane vesti

Taj umetničko-scenski performans je oduševio pristalice Parnog valjka koje će moći da se, u dosad nezabeleženom projektu „predstava na stadionu“, podsete kako je bilo 4. oktobra u Narodnom pozorištu u Beogradu.
Za sve vas koji ste tog dana bili uz crno-bele, a niste mogli da budete sa nama tokom proslave, želimo da podelimo najlepše trenutke iz Partizanove istorije i tako ujedinjeni, u pobedničkom duhu, dočekamo naše momke na terenu. Pokažimo Evropi zašto je Partizan šampionski klub“, poručuju iz Humske 1.

Snimak predstave će biti od 17.25, a utakmica Partizan - Bilbao na programu je od 19.00

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport) 


tagovi

SuperligaSrbijapredstavaFK PartizanNele KarajlićLiga EvropeGrobariDragan Bjelogrlić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara