""
""

Grujićev menadžer: I ja sam maštao o Sofiji Loren!

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.03.17. | 14:39

Zoran Stojadinović o želji Zdravka Mamića da Srbina dovede u Dinamo

Bila je dovoljna samo jedna rečenica Zdravka Mamića da se zapali ceo region! Bila bi to bomba decenije, ali želja gazde Dinama da u Modrom dresu vidi Marka Grujića ostaće samo – želja.

Marko Grujić – desetka na leđima, pasovi bez gledanja! Klope, vreme je! (VIDEO)

Izabrane vesti

Elem, Redsi su tokom januara imali ponudu Betisa da mladog reprezentativca Srbije pošalju u Andaluziju na pozajmicu. Nisu želeli ni da čuju za takvu opciju... Odlučili su da visokog vezistu ostave u Livepulu kako bi jačao i spreman dočekao šansu... Od tada se ništa nije promenilo u razmišljanjima odgovornih iz Enfilda o čemu svedoči izjava Grujićevog zastupnika Zorana Stojadinovića.
„Izuzetno poštujem gospodina Mamića i sve ono što je uradio sa Dinamom. Njegov klub reprodukuje ozbiljne igrače, stalno igra u UEFA takmičenju... Ali Grujić u ovom trenutku nije relna opcija za hrvatskog šampiona. Postoji nekoliko razloga, a najvažniji je sportski. Na Marka u Liverpulu ozbiljno računaju. Zimus nisu želeli ni da čuju bilo šta vezano za pozajmicu, jer je on njihov veliki projekat. Jako su strpljivi. Dakle, poštujem Mamića, ali na kraju mogu i da se našalim. Kao momak maštao sam o Sofiji Loren, tako i Zdravko ima pravo da mašta o Grujiću... Na maštanju je sve počelo, na maštanju će se završiti“, poručio je u izjavi za MOZZART Sport Zoran Stojadinović.

Snovi Zdravka Mamića: Hoće Marka Grujića u Dinamovom dresu

On je zadovoljan poslednjim izdanjima mladog reprezentativca Srbije.
„Povredio se u nevreme, siguran sam da bi dobio već neke minute da nije imao problema sa zglobom. Ali dok je bio povređen, Marko nije trošio vreme. Radio je na snazi, fizici... Ceo dan je bio u sportskom centru. Čuo sam da je odigrao sjajno za drugi tim protiv Redinga i Liverpula“, dodao je Stojadinović.

(Foto MOZZART Sport)


tagovi

Zoran StojadinovićZdravko MamićPremijer ligaMarko GrujićLiverpulEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara