""
""

Grujiću, mirno! Klop te zove da izabereš stan i automobil

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.05.16. | 08:15

Vezista crveno-belih danas putuje u Liverpul kako bi od harizmatičnog stručnjaka dobio brojna uputstva

Crvena zvezda je i dalje njegova sadašnjost, ali je Liverpul bliska budućnost jednog od najtalentovanijih srpskih igrača Marka Grujića. Zvezdin vezista otputovaće danas u Liverpul i to posle poziva Jirgena Klopa kako bi na Enfildu dobio brojne instrukcije.

Grujić će u društvu menadžera Stojadinovića boraviti u Engleskoj do ponedeljka, a prema pisanju Sporta, zbog novih obaveza će propustiti Zvezdino gostovanje u Surdulici. Imaće Grujić i slatke obaveze u gradu Bitlsa, ali biće mu predočen plan i program kojeg bi morao striktno da se pridržava tokom odmora.
„Grujiću sledi nekoliko razgovora sa službenicima kluba, kada je u pitanju ishrana i šta treba da odradi tokom odmora na polju fizičke pripreme kako bi kasnije došlo do željenih rezultata. U Engleskoj je to specifično i svaki igrač na početak priprema dolazi u punoj snazi koja se kasnije nadograđuje kroz rad i veliki broj mečeva“, rekao je za Sport Zoran Stojadinović.

Izabrane vesti

Liverpul je kupio Grujića u zimskom prelaznom roku za sedam miliona evra. Vezista je ostao na Marakani i kao pozajmljen igrač završio epizodu u matičnom klubu. Tačnije, tek mu predstoji najslađi deo – podizanje šampionskog pehara.
„Marku će biti ponuđeno nekoliko stanova i kuća na lokacijama koje su u blizini kampa i u kvartovima gde su smešteni ostali igrači. Čim se odradi ovaj posao, sledi i izbor automobila. Preostaju još neke sitnice. Poznato je da je Grujić obavezan da se pojavi u Liverpulu 2. jula na startu priprema za sledeću sezonu“, jasan je Stojadinović.

(Foto MOZZART Sport)


tagovi

Zoran StojadinovićSrbijaPremijer ligaMarko GrujićLiverpulJirgen KlopEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara