""
""

Gudelj u susret velikom derbiju Holandije: Biće 2:0 za Ajaks

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.15. | 14:13

Ne očekujte mnogo golova

Kup Holandije donosi veliki derbi Ajaksa i Fajenorda, dve prvoplasirane ekipe u nacionalnom šampionatu. Oba tima sakupila su po 25 bodova, a bivši srpski fudbaler i otac našeg reprezentativca i prvotimca Ajaksa Nemanje, Nebojša Gudelj, za Mozzart Sport ističe da je ovo derbi ravan našem večitom derbiju.
Sastaju se dva najjača tima u Holandiji koji će nastupiti u najboljim sastavima i ova utakmica privlači mnogo pažnje“, kaže Gudelj i dodaje: „Ajaks će igrati otvoreno, napadački jer samo pobeda vodi u sledeći krug, dakle igra se jedna utakmica i zbog toga će biti malo drugačije nego u šampionatu“.

Izabrane vesti

Fudbaleri Ajaksa neće biti u karantinu  pre susreta...
Pre svega Ajaks putuje bez svojih navijača jer je utakmica visokog rizika. Drugo, igrači i stručni štab iz Amsterdama putuju direktno u Roterdam na utakmicu. Biće prisutna velika policijska pratnja i velike mere obezbeđenja. Navijači Fajenorda znali su da provale gde su odseli igrači Ajaksa i da naprave probleme, to sad žele da  izbegnu“.

Nemanja će biti u timu...
On igra standardno dobro, dao je četiri gola u prvenstvu, jedan u Ligi Evrope, upisao je i više asistencija... Bitno je da igrački napreduje“.

Bićete na utakmici, šta prognozirate?
Normalno, pobedu Ajaksa, uz nula do dva gola, tačnije biće 2:0 za Kopljanike“, rekao je na kraju Nebojša Gudelj.

Utakmica Fajenord - Ajaks igra se od 19.45.

PIŠE: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

Nebojša GudeljHolandijaFajenordEvropaEredivizijaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara