Hadžibegić popravio stvari, ali se Lans pita

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.01.19. | 09:51

Red Star je fenjeraš, a gost jedan od ozbiljnijih kandidata za promociju u Ligu 1

Faruk Hadžibegić je popravio stvari, Red Star zaslužuje poštovanje. Baš tako je strateg Lansa Filip Montanije najavio večerašnje gostovanje svog tima u Buveu, gde francuska Crvena zvezda dočekuje ove sezone svoje rivale. Domaćin je fenjeraš, a gost jedan od ozbiljnijih kandidata za ulazak u najjače društvo u zemlji Svetskog prvaka.

Dva tima nemaju iste ambicije. Red Star grebe za opstanak, smena trenera u smiraj 2018. donela je pozitivnu reakciju i trgla ekipu iz letargije, ali je klub iz predgrađa Pariza i dalje prikovan za dno. U cilju izlaska iz zone ugroženih bosanskohercegovački šef struke dobio je dvojicu novajlija kao novogodišnji poklon. Zeleno-beli dres obukli su vezista Malkom Edjuma iz Lorijana, koji je stigao na pozajmicu, kao i jedan od najboljih strelaca dosadašnjeg toka Treće lige, Alžirac iz redova Šolea Usama Abdelđelil.
"Neće nam biti lako. Red Star je mnogo ozbiljniji rival otkako je na klupu seo Faruk Hadžibegić, koga veoma poštujem. Probao je da primeni nekoliko sistema igre, a mi smo u maloj krizi rezultata i zato moramo da budemo oprezni. Naročito jer se radi o rivalu kome očajnički nedostaju bodovi", istakao je šef struke Lansa Montanije.

Izabrane vesti

Tradicija je potpuno na strani Lansa, koji je pobedio na četiri protekla dvoboja sa večerašnji suparnikom. Domaćin se suočava sa lošom realizacijom, pošto na šest od prethodnih devet duela nije uspeo da zatrese mrežu, a ostaje da se vidi koliko će novajlija iz trećeg ranga popraviti taj statistički parametar.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 5110 FRA 2 Red Star 93 - Lens kmb X2&0-3 1,47
Ukupna kvota1,47

FRANCUSKA 2 - 20. KOLO

Ponedeljak
20.45: (3,70) Red Star (3,10) Lans (2,05)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


tagovi

Francuska 2LansRed Star

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara