"Hajdin protiv Zvezde"
"Hajdin protiv Zvezde"

Hajdin i Zvezda? Vruće je!

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.01.18. | 15:02

Nikad veća gužva na Gradskom stadionu u Subotici

Hajdin protiv ZvezdeU Subotici kao u osinjaku! Izaslanici brojnih klubova obletaju oko Spartakovih igrača ne bi li Aleksandru Veselinoviću uzeli ono što je jesenas bilo najvrednije. A bilo je mnogo toga vrednog. Predsednik Dragan Simović jedva da stiže i da odgovori na sve pozive, ali za MOZZART Sport otkriva nove detalje pregovora sa Crvenom zvezdom. I kaže da se sve odvija u pravom smeru kad je u pitanju eventualni odlazak levog beka Stefana Hajdina u tabor beogradskih crveno-belih.
"Mogu da kažem da je od svih naših igrača najbliži odlasku baš Hajdin. Pregovori sa Zvezdom su pri kraju", kaže Simović za MOZZART Sport.

Uz ogradu doduše.
"Morate da shvatite da kad kažem da sve ide u pravom smeru to ne znači i da je sve gotovo. Javnost mora da bude strpljiva".

Izabrane vesti

Indikativno je ipak da nam je Simović juče rekao da pregovori sa Zvezdom nisu ni u završnoj fazi, što će reći da su poslednji kontakti sa Mitrom Mrkelom i Zvezdanom Terzićem verovatno bili plodonosni.

A kakva je situacija sa drugim igračima? MOZZART Sport je baš pre razgovora sa Simovićem doznao za mogućnost da štoper Aleksandar Radovanović može da karijeru nastavi u Portugaliji.
"Dobra vam je ta informacija, ali nije samo on u pitanju. Možda će i naš drugi štoper Nemanja Ćalasan u Portugaliju. Znate da se za Nemanju Nikolića interesuje Partizan, ali i brojni inostrani klubovi. Kad je u pitanju najbolji igrač Superlige Đorđe Ivanović on na stolu ima pet ozbiljnih ponuda i sada treba da izaberemo najbolju. Ali ponavljam: ništa od svega ovoga još nije završeno. Pred nama je još dosta posla", podvlači prvi čovek subotičkog superligaša.

Jedno je sigurno: Spartak će pristojno zaraditi ovog januara. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan SimovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara