""
""

Halo Boško, Zvezda zove: Za moje drugove već sam se vratio

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.05.16. | 08:41

Krilni fudbaler Verone i nekadašnji reprezentativac priznao da postoje kontakti sa matičnim klubom

Zvezda je pozvala, sada je potezu Boško Janković. Vest o namerama rukovodstva Crvene zvezde da u klub vrati jednog od najkreativnijih naših igrača u novijoj istoriji dobila je potvrdu. I to iz usta čoveka koji je projektovan kao kapitalno pojačanje crveno-belih u pohodu na Ligu šampiona.

Zvezdina (ne)moguća misija: Vratiti BOŠKA JANKOVIĆA! (VIDEO)

Izabrane vesti

On je u izjavi za Žurnal poručio da su kontakti između njega i matičnog kluba uspostavljeni, ali da postoji niz barijera koje treba ukloniti kako bi započeo drugi mandat u voljenom dresu.
„Imponuje interesovanje Crvene zvezde, najvećeg kluba za koji sam igrao. Kontakti između mog menadžera i rukovodećih ljudi kluba su uspostavljeni. Mnogo kockica mora da se složi. Pre svega, imam ugovor sa Veronom do 2017.godine. Ni sa kim iz kluba nisam razgovarao na temu budućeg statusa. Menadžer će sigurno dobiti, jer ima onih kojima je interesantna moja situacija“, poručio je u razgovoru za Sportski žurnal Boško Janković.

Prve Boškove reči su delovale obećavajuće, ali krilni fudbaler Verone pokušava da stiša euforiju.
„Nema potrebe za euforijom. Imam mnogo drugara zvezdaša, razgovaraju sa mnom kao da sam se već vratio“, jasan je Janković.

Zanimljivo je da Boškov menadžer Zoran Đurić tvrdi da za brak između njegovog klijenta i Crvene zvezde postoji obostrani interes. ASli i upozorava da put od želje do realizacije nije jednostavan.
„Ugovor sa Veronom, porodične okolnosti i brojne finansijski bolje ponude su ono što će biti prepreka. Sa fudbalske strane gledano, dolazak u Zvezdu bio bi pun pogodak za osveženje karijere, jer može da igra barem još četiri godine. Značio bi Zvezdi, ali i Zvezda njemu“, jasan je Đurić.

(Foto Star Sport)


tagovi

Zoran ĐurićSuperligaSrbijaEvropaFK Crvena zvezdaBoško Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara