""
""

Haos u Novom Pazaru: Tuča fudbalera, privođenja igrača Borca i nova sramota srpskog fudbala

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.05.17. | 21:12

Nema mira, šamarčina sportu u Novom Pazaru

Posle meča 35. kola Super lige Srbije izmedju Novog Pazara i Borca došlo je do opšte tuče fudbalera dva tima u tunelu, kojoj su se priključili i pojedini sportski radnici.

Izabrane vesti

Kako saznaje MOZZART Sport, policija je zbog učestvovanja u tuči na saslušanje privela pet osoba, medju kojima su fudbaleri Borca Stefan Mihajlović, Lazar Jovanović, Miloš Marinković i Miroljub Kostić. kao i pomoćni trener domaćina Saudin Huseinović.

Od fudbalera Borca su uzete izjave, a tužilac će na osnovu njih, ali i pregleda video snimaka odlučiti da li će i protiv koga biti podnete krivične prijave. Čačanski fudbaleri nakon ove zbilja nesportske scene odmah su otputovali iz grada domaćina...

Sukob se dogodio prilikom izlaska sa terena pošto su fudbaleri Borca degažirali nekoliko lopti, koje su domaći navijači ubacili na teren, preko zapadne tribine Gradskog stadiona, zbog čega su domaći igrači i treneri burno reagovali.

Zbog toga, trener gostiju Milorad Kosanović nije želeo da dodje na konferenciju za novinare, već je posle više od pola sata pred novinare poslao pomoćnika Živorada Jelića.

Direktor Borca Ivan Stevanović je u izjavi za MOZZART Sport rekao da još čeka vesti o eventualnim fizičkim povredama koje su zadobili igrači Čačana.
“Po ko zna koji put događaju se nemile scene u kojima su, na žalost, igrači FK Borac, uključeni bez lične krivice. Pokazalo se još jedanput nakon utakmice da je u Novom Pazaru ugriženo ne samo ono što smo nazivali fer-plejom nego i osnovno ljudsko i sportsko dostojanstvo. U ovom trenutku nisam siguran kakve povrede su zadobili igrači mog tima, ali se iskreno nadam da su svi fizički zdravi i da incident neće ostaviti fizičke posledice na njih. Na kraju, moram da ukažem da su se ovakve scene negde mogle i predvideti i da ovo nije prvi put da se nemili incidenti dešavaju na našim terenima. FK Borac se zalaže i svima pruža fer-plej uslove. Da li je mnogo ako i mi od drugih tražimo isto“, zaključio je on.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Borac ČačakMilorad KosanovićNovi PazarStefan MihajlovićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara