"Mitrović"
"Mitrović"

Hasi ne razume Jestrovića: Trebalo je da kaže Mitroviću da to nije bilo u redu

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.04.14. | 19:24

"Uloga menadžera nije samo da prodaje igrače, već i da im daje uputstva i usmerava", kaže trener Anderlehta

MitrovićU Belgiji se podigla velika bura zbog  toga što je Aleksandar Mitrović odbio da se rukuje sa trenerom Anderlehta Besnikom Hasijem posle izmene na meču sa Zulte Varegamom u plej-ofu Pro lige. U ceo slučaj uključio se i menadžer srpskog internacionalca Nenad Jestrović.

Bivši napadač briselskog kluba zamerio je albanskom stručnjaku što često menja Mitrovića, bez obzira što se upiše u listu strelaca ili asistira, što su belgijski mediji jedva dočekali da nastave sapunicu.
“Pričao sam sa Mitrovićem. Svi zaboravljaju da dečko nije imao uopšte odmora. Čim je završio sezonu prošle godine odmah je otišao na EP do 19 godina, gde je ostao do samog kraja, a onda je stigao ovde pod velikim pritiskom zbog toga što je plaćen pet miliona evra i igrao je na svim frontovima. On je veoma bitan igrač za nas u plej-ofu i kada vidim da ostaje bez snage u 60, 65. minutu uopšte ne želim da rizikujem”, objasnio je Hasi razlog zbog čega često menja Mitrovića.

Potom je dodao da je začuđen izjavama Jestrovića.
“Ne razumem zašto to radi njegov menadžer. To mi je čudno. Uloga menadžera nije samo da prodaje igrače, već i da im daje uputstva i usmerava. Trebalo je da mu kaže da to nije bilo u redu”, smatra Hasi

Izabrane vesti


tagovi

Župiler Pro ligaNenad JestrovićEvropaBesnik HasiBelgijaAnderlehtAleksandar Mitrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara