"Detalj sa meča"
"Detalj sa meča"

Herta remizirala, ali tokom noći jaše na čelu Bundeslige (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.08.15. | 22:16

Klub iz Berlina igrao nerešeno protiv Verdera

Detalj sa mečaHerta iz Berlina noći na prvom mestu na tabeli Bundeslige. Posle pobede nad Augzburgom u prvom kolu (0:1) klub iz glavnog grada Nemačke imao je priliku da nastavi pobednički niz ali ga je u toj nameri sprečio Verder iz Bremena. Kada se podvuče crta, nerešeno 1:1.

Nije moglo bolje da počne po domaću ekipu. Valentin Stoker je fantastično anticipirao kretanje lopte u šesnaestercu Verdera i šutem levicom skoro iz poluokreta savladao je golmana Feliksa Vajdvalda za delirijum navijača u plavo-belom na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Izabrane vesti

Međutim, ta radost nije predugo trajala. Posle 21 minut Nigerijac Entoni Udža svojim prvim golom u Bundesligi ove sezone. Surova visprenost i okretnost Udže odlučili su da se ova situacija završi sa loptom u mreži Herte.

Do kraja nijedna od ekipa nije uspela da prevagne tas na svoju stranu vage, tako da je meč završen rezultatom 1:1. Ekipe su, zanimljivo, bile izjednačene i kada je broj šuteva ka golu protivnika u pitanju (8:8), ali i kada je posed lopte u pitanju.

Posle ovog kola Herta se nalazi na prvom mestu sa četiri osvojena boda, dok je Bremen 11. Nema sumnje da će se to već sutra promeniti.

BUNDESLIGA, 2. KOLO

Petak

Herta - Verder Bremen 1:1 (1:1)
/Stoker 5 - Udža 26/

Subota

15.30 Šalke - Darmštat

15.30 Ajntraht Frakfurt - Augzburg

15.30 Keln - Volfzburg

15.30 Hanover - Bajer Leverkuzen

15.30 Hofenhajm - Bajern Minhen

18.30 Hamburger - Štutgart

Nedelja

15.30 Ingolštat - Borusija Dortmund

17.30 Borusija Menhengladbah - Majnc

(FOTO: Action images)


tagovi

VerderNemackaHertaEvropaAntoni Udža

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara