""
""

Hese odbio Fjorentinu zbog Engleza

Vreme čitanja: 1min | ned. 13.08.17. | 11:59

Španac odbacio ponudu iz Serije A, jer želi u Premijer ligu

Posrnuli napadač Pari Sen Žermena Hese Rodrigez (24) odbacio je ponudu Fjorentine i odlučio da se preseli u englesku Premijer ligu, tačnije u Stouk Siti, pišu italijanski mediji.

Izabrane vesti

Viola je pokušala da dovede Španca na dvogodišnju pozajmicu sa opcijom otkupa, ali nije želela da plaća ni deo njegove godišnje zarade od 7.000.000 evra. Zato je ovaj posao definitivno propao najverovatnije iz razloga što se ni fudbaleru, a ni Svecima ne dopada ponuda iz Firence.

SportItalia je objavila da se Hese odlučio za Premijer ligu, za koju veruje da mu više odgovara, berem njegovim fudbalskim karakteristikama. Navodno je Španac odabrao Stouk Siti, tim koji traži napadača i koji je pristao da ga uzme na godinu dana sa sve troškovima, uz mogućnost da ga otkupi na kraju sezone.  

Podsetimo, Hese je prošlog leta prešao iz Reala u Pari Sen Žermen za 25.000.000 evra, a ispostavio se kao potpuni promašaj Svetaca. Nije se proslavio ni na šestomesečnoj pozajmici u Las Palmasu, pa bi Stouk mogao da bude poslednja i prelomna stanica u karijeri nekadašnje nade Madriđana. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaFjorentinaHese RodrigezPari Sen ŽermenPremijer ligaStoukTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara