""
""

Hetafe traži prvog golmana: Filip Manojlović već kontaktiran

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.07.17. | 10:02

Mladi čuvar mreže jedna od najkonkretnijih opcija uprave kluba sa Alfonso Pereza

Novopečeni član španske Primere, Hetafe, pre nekoliko dana je ostao bez prvog čuvara mreže Alberta Garsije, koji je otišao na pozajmicu u Rajo Valjekano, pa je uprava kluba iz predgrađa Madrida prinuđena da pronađe novo rešenje na gol liniji, s obzirom da je trenutna opcija samo Visente Gvaita, čuvar mreže koji prošle sezone doživeo povredu zgloba i branio na samo osam mečeva u Segundi.

Izabrane vesti

Kako javlja Radio Marka, a prenosi poral čuvenog madridskog lista, na listi želja ekipe sa Alfonso Pereza su tri čuvara mreže, a među njima se nalazi i supertalentovani golman Crvene zvezde Filip Manojlović.

Trenutno prva opcija je golman pod ugovorom sa Evertonom, Hoel Robles, koji je izrazio želju za dolaskom u Hetafe, ali ima više ponuda od kojih su neke finansijski unosnije i mogle bi da prevagnu na neku drugu stranu. Klupski predstavnik će u ponedeljak putovati u Liverpul, ali ga ne očekuje nimalo lagan posao.

Ako priča oko Roblesa propadne Hetafe se okreće Manojloviću, koji je već kontaktiran, što pokazuje da Španci imaju više nego ozbiljne namere sa mladim čuvarom mreže. Ono što oni smatraju kao osnovnu prednost, jeste to što bi do eventualnog početka sezone u Primeri Hetafe dobio golmana u punom takmičarskom ritmu, s obzirom da su kvalifikacije za Ligu Evrope uveliko u toku, a naredne nedelje kreće i Superliga. Naravno, reč je i o čuvaru mreže koji se nalazi na listama najtalentovanijih golmana na Starom kontinentu.

Treća mogućnost je mladi čuvar mreže Real Madrida Ruben Janez, kojem je osnovni minus nedostatak utakmica na profesionalnom nivou, pa su Robles i Manojlović u ovom trenutku primarnije opcije.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFilip ManojlovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara