"Stojaković"
"Stojaković"

Hezonja oduševljen: Stojaković mi je dao najbolji mogući savet

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.03.16. | 12:09

"On je legenda. Niko nije mogao da šutira kao što je on", rekao je hrvatski košarkaš

Stojaković

Verovatno najbolji savet koji je Mario Hezonja mogao da dobije došao je iz usta proslavljenog srpskog košarkaša Peđe Stojakovića - "ćuti i radi". Njih dvojica su imali prilike da se upoznaju, razmene koju reč, a Stojaković je kao iskusniji imao nekoliko saveta za mlađeg kolegu sa Balkana.

Izabrane vesti

A, kada Stojaković daje savet, to se upija poput sunđera.
"Pričali smo o promeni sredine. Znate kako stariji momci kažu - ćuti i radi! To je najbolji mogući savet za svakoga. I ja to i radim. On je legenda. On je šutirao bolje od svakoga! To je razlog zbog koga je jedinstven. Ali, bio je odličan i u drugim elementima, nije bio nimalo limitiran", istakao je Hezonja.

Stojaković je igrao 13 NBA sezona, šutirao je 40 odsto za tri poena i učestvovao je na tri Ol-star meča. Sakramento Kingsi su povukli njegov dres sa brojem 16. 

Peđa ističe da je važno zadobiti poštovanje.
"Hezonja ima potencijal i mnogo vremena da ga iskaže. Uvek je bolje pustiti da vaše igre govore za vas. Treba da se dokaže saigračima, trenerima i na taj način se zaradi poštovanje svih. Jednostavno je", istakao je Stojaković.

Čuveni trojkaš je dodao da je Hezonja jako skroman dečko.
"Ne poznajem ga previše dobro, ali iz kratkog razgovora sa njim sam zaključio da je skroman momak. Čuo sam da ima sjajni radnu etiku. On je košarkaški samouveren, ali to ne znači da je loš dečko. Sviđa mi se njegovo samopouzdanje na terenu", zaključio je Stojaković koji je sada na poziciji sportskog direktora Sakramento Kingsa.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Sakramento KingsPredrag StojakovicPeđa StojakovićOrlando MedžikNBA ligaMario Hezonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara