""
""

Hidink: Kostu nekad moram da stavim na povodac!

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.03.16. | 17:16

"Naravno, on je u sjajnoj fizičkoj kondiciji, ali ne bi bilo dobro da pregori. Kosta želi da igra svaku utakmicu", objasnio je Holanđanin

Dolaskom Gusa Hidinka na klupu Čelsija, prgavi centarfor Dijego Kosta se probudio i počeo da daje golove, a londonski Plavci opet liče na ozbiljnu ekipu.

Izabrane vesti

Hidink je priznao da je Kosta takav igrač da u pojedinim trenucima mora da ga ograničava i sputava.
“Ne može on da izdrži celu utakmicu. Detaljno ga pratimo i gledamo. Naravno, on je u sjajnoj fizičkoj kondiciji, ali ne bi bilo dobro da pregori. Kosta želi da igra svaku utakmicu. Mada, ume da bude realan kada mu predstavim podatke nekih merenja i pregleda. Uprkos svemu, ponekad jednostavno moram da ga stavim na povodac“, naveo je Hidink na konferenciji za novinare u Londonu.

Nade Čelsija da bi mogao do mesta koje vodi u Ligu Evrope ili čak Lige šampiona, pored dobre forme Plavaca, dodatno su podgrejali i promenljivi rezultati ekipa iz samog vrha tabele.

Do kraja takmičenja u Premijer ligi ostalo je još 10 kola, a Čelsi ima osam bodova manje od četvrtoplasiranog Mančester Sitija koji je vezao tri poraza u šampionatu.
“Tu je još ekipa koje mogu da budu konkurentne u vrhu, kao Vest Hem. Stouk je veoma blizu. Zbog toga moramo da budemo oprezni i ozbiljni“, zaključio je holandski stručnjak.

Fudbaleri Čelsija u subotu dočekuju upravo ekipu Stouka, a meč na Stamford Bridžu igra se od 16 sati.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaGus HidinkEvropaEngleskaDijego KostaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara