""
""

Hiter: Bili smo bolji, ali srećan sam zbog Đukića

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.11.17. | 00:05

„Kad pogledam učinak svih 90 minuta, ne mogu da budem zadovoljan rezultatom“, poručio je strateg ekipe iz Berna

Trener Jang Bojsa Adolf Hiter smatra da je njegova ekipa zaslužila daleko bolji rezultat od večerašnjeg u Humskoj, ali je ipak čestitao crno-belima na prolasku u 1/16 finala Lige Evorpe.

Izabrane vesti

Za razliku od gostiju iz Švajcarske, crno-beli su svoje prilike iskoristili na pravi način, pa su se na kraju radovali velikom rezultatu.
„Čestitam Partizanu na plasmanu u nokaut fazu. Ponudili smo danas Partizanu jednu otvorenu borbu. Kad pogledam učinak svih 90 minuta, ne mogu da budem zadovoljan rezultatom. Ne oslikava ono šta smo videli na terenu. Posebno mislim da smo u drugom poluvremenu imali neke jako dobre prilike, ali je nedostajao završni pas. Partizan je imao samo jednu sansu u nastavku utakmice, rekao je Hiter.

Koliko može Partizan u nastavku Lige Evrope?
Ne bih se usudio da prognoziram koliko daleko Partizan može da dođe, ali ima interesantnih igrača, Janković, Tavamba, Everton. Ako budu imali sreće na zrebu, ko zna....

Grupa je na kraju bila prilično interesantna.
Ova grupa je veoma izjednačena, iako je od starta važilo da je Dinamo prvi favorit. Mi smo mlad tim, danas smo u veznom redu imali dva igrača od 20 godina. Naravno, sad smo razočarani jer smo eliminisani, ali bacićemo se na domaći šampionat.

Na kraju podrška kolegi Đukiću.
Mi treneri uvek imamo pritisak, ako nema rezultata, uvek postoje kritike. A mogu da zamislim kako je u ovoj sredini, klubu kao što je Partizan koji ima toliko navijača. Eto, radujem se što je moj kolega napravio ovakav uspeh. I mi ćemo naići na kritiku, jer naš klub ima tradiciju, ali ćemo nekako uspeti da pređemo.

Umesto Sejdube Sume na terenu se našao Danilo Pantić koji je u potpunosti opravdao očekivanja.
Nije me iznenadio izostanak Sume, računao sam da umesto Tošica može da igra ili on ili Suma.

Na kraju šaljivo pitanje za trenera Jang Bojsa. Da li ste probali rakiju?
Imao sam dosta srpskih igrača koje sam trenirao, a i nekada dok sam igrao bilo je saigrača iz Srbije, tako da sam jos tad imao to iskustvo”, zaključio je Adolf Hiter.

(FOTO: Action images)


tagovi

Adolf HiterLiga EvropeFK PartizanSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara