Hoće li ovi ljudi napokon vezati tri pobede?

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.12.18. | 13:14

Arnet Gardens u nezavidnoj poziciji u borbi za titulu

Kao da je neko prokleo Arnet Gardens. Gotovo nestvarno zvuči podatak da šampion Premijer lige Jamajke od pre dve sezone nije vezao bar tri trijumfa više od 12 meseci! U periodu od kraja oktobra do početka novembra 2017. godine ostvarili su tri uzastopne pobede, a od tada sve do današnjeg dana uspevali su maksimalno da nanižu dva trijumfa. 

Ako niste ispratili priču oko Arnet Gardensa, tek da pomenemo da je ovaj klub bio aktuelan kada smo negde pre godinu dana pisali o klubovima u finansijskoj krizi, što je sigurno jedan od razloga, ako ne i glavni uzrok posrtanja ovog tima. 

Izabrane vesti

Fudbaleri Arnet Gardensa su na prelazu iz 2017. u 2018. godinu nekoliko sedmica bili u štrajku jer nisu dobili naknade za novembar i odbijali su da treniraju. Niko od klupskih čelnika nedeljama nije želeo da priča za medije na ovu temu, ali je ubrzo predsednik Patrik Roberts organizovao sastanak sa igračima i naizgled izgladio stvari. Naizgled, jer prošlosezonski i rezultati iz tekuće takmičarske godine nikako ne idu u prilog tome da su dve strane pronašle zajednički jezik. Štaviše, na kraju je Roberts morao da podnese ostavku. Tamošnji mediji pišu da nije prvi put da se ovo događa...

Arnet Gardens gostuje ekipi UVI u 16. kolu (21.00). Gosti su dugo bez poraza, ali pošto igraju po mantri pobeda-remi trenutno su tek četvrti na tabeli i kasne za prvoplasiranim Portmor Junajtedom pet bodova. Ima još da se igra, i dalje nije rešeno pitanje šampiona, ali forma Arnet Gardensa nije obećavajuća. UVI je u seriji od šest poraza, no Arnet Gardens ne blista u gostima, pa je pitanje vredi li večeras ovde gađati dvojku. Možda je ovde X najrealnija opcija.

JAMAJKA 1 - 16. KOLO:

Četvrtak

NAPOMENAKvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

JamajkaJamajka 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara