""
""

Hoće li više taj napadač u Njukasl? Ponuda od 24.000.000 evra za novu metu

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.01.16. | 16:19

Posle Batšuajia, Lakazeta, Ostina i Pata, Svrake imaju novu želju

Čeka se napadač u Njukaslu kao ozebo sunce.Od početka prelaznog roka, Svrake su u poteri za golgeterom koji rešiti hroničnu neefikasnost kao najveću boljka ovog tima koji se bori za opstanak.

Izabrane vesti

Na papiru, napad Njukasla nije loš. Tu su Mitrović, Perez, Sise i De Jong, ali niko od njih nije u pravoj formi. Zato Njukasl neće žaliti para da dovede rasnog golgetera čiji golovi će garantovati opstanak u ligi. Ali na njihovu žalost, ta potraga ide jako teško i jako sporo. Aleksandr Lakazet ih je odbio, Čarli Ostin je izabrao Sautempton, Alešandre Pato je kocka, Miši Batšuaji je produžio ugovor sa Marseljom…

Sada je Njukasl pronašao novu metu. Tačnije obnovili su staru želju. Svrake su spremne da pokvare planove Totenhema i nadmeću se za potpis Saida Berahina. Napadač Vest Bromvič Albiona je još od letos na ivici prelaska u Totenhem, ove zime je ta priča prišla još bliže realizaciji, ali Njukasl bi mogao sve da pokvari. Klub sa Sent Džejms Parka je spremio ponudu od 24.000.000 evra za Berahina.

Vest Brom je ranije tražio 30.000.000 evra, ali svesni su i oni da moraju da budu spremni i na manju sumu. To je slično onome što nudi Totenhem, s tim što su u VBA veoma kvini na Sparse i mogli bi da im prirede osvetu za sve što se dešavalo letos i prihvate ponudu Njukasl. Naravno, mnogo zavisi i od samo igrač. Ne bi bio prvi koji je odbio crno-bele. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Vest Bromvič AlbionSaido BerahinoPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara