"Laport napušta teren na nosilima"
"Laport napušta teren na nosilima"

Horor povreda Gvardiolinog pika od 50.000.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.03.16. | 11:08

Emerik Laport povredio zglob nastupajući za Francusku u meču sa mladom reprezentacijom Škotske

Laport napušta teren na nosilima

Kakav maler! U danu kada je španska Marka objavila da će talentovani štoper Atletik Bilbaoa Emerik Laport preći u Mančester Siti kao prvi pik Pepa Gvardiole za letnji prelazni rok, dogodio se veliki peh za ovog fudbalera.

Izabrane vesti

Nastupajući za mladu selekciju Francuske u okršaju sa vršnjacima iz Škotske, defanzivac baskijskog tima, koji ima otkupnu klauzulu od čak 50.000.000 evra, doživeo je tešku povredu kada je nezgodno stao na desnu nogu posle duela u svom šesnaestercu. 

Utisak je da je zglob popustio pod pritiskom, i snimci duela ne izgledaju ni malo dobro, ali se još uvek čeka zvanična dijagnoza i prognoza koliko će mladi fudbaler morati da pauzira.

Osim Mančester Sitija, kao ozbiljan interesent za Laporta javlja se i Barselona, pa su i u Kataloniji uznemireni zbog povrede koju je talentovani štoper doživeo. Francuz iz baskijskog dela ove zemlje se javio fanovima na socijalnim mrežama tako što je postavio fotografiju iz bolničkog kreveta.

Desna noga mu je bandažirana, ali nam osmeh na licu i podignuti palac sugerišu da povreda nije ozbiljna kako se u prvi mah učinilo. Ipak, tek danas tokom dana biće utvrđen stepen povrede poručeno je iz FS Francuske.

Poruka Laporta fanovima

(FOTO: Screenshot)

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici


tagovi

Pep GvardiolaMančester SitiEmerik LaportAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara