Komentari na vest

Veliki Vošin posao pre finala Kupa: Bandović do 2026!

@

@chiske

pre 2 meseca

Nisam ni ja imao ništa Protiv TSC. Šta više bilo mi je drago da je pokojni Zoltan Sabo koji je igrao i proslavio se u našoj Vojvodini oživeo karijere našim najboljim omladincima klase 92 Deji Milićević i Vladimiru Silađiju koje su kan ksnovci oterali iz Vojvodine jer nisu pristali na ucene da im oni budu menadžeri i uzimaju 70 posto od ugovora. U TSC su postali najbolji igrači i doneli im prvi izlazak u Evropu pre 4 godine. I odigrali čudesan meč sa slavnom Steauom u Senti 6 6.Al smeta sad u zadnje 2 godine da su zbog orbanvučić lobija i oni osim odavno bg projekata plus čukarički važniji državi od naše Vojvodine koja ni za 110 g od osnivanja i 100 g od izgradnje stadiona ne dobija pare ni pažnju od grada pokrajine a kamoli centralizovane bg države. Valjda će naši fudbaleri uz višedecenijske Vojvodinaše osvojiti konačno protiv cezeovac KUP i da gledamo jesen zimu i proleće 2024 25 u Evropi i NS
f

fafa

pre 2 meseca

fino se presadila kosa
G

Grga Cvarak

pre 2 meseca

To je vazno. Ccc... svakakvih pacenika.
K

Kup je zivot za Vojvodinu. Vosa ga zbog Evrop

pre 2 meseca

Necu TSC ispres Vose
C

Chiske1

pre 2 meseca

iskren da budem meni TSC ne smeta da bude ispred Vose, tim koji je na najposteniji moguci nacin izborio sebi poziciju, na nama je da tu poziciju preotmemo ili osvojimo kako god. Naravno na fer i korektan nacin, na zelenoj travi. Ono sto mi smeta je kada su cuke, vozdovci i ostali bg raspadi isped nas, doduse nihovi plasmani su sve samo nisu posteni ali o tome drugom prilikom. Inace juce sam bio na jednom igralistu van NS-a u Sremu, deca igrala fudbal dresovi Vose i pazite sad, jedan dres TSC-a blizanackim dresovima ni traga ni glasa, nekako sam osetio neku mini pobedu hehe
b

banatttt

pre 2 meseca

zbiljic mu uzima pola ugovra
B

Banda 1

pre 2 meseca

Lik na slici izgleda kao prodavac dezodoransa na pijaci. Kakav stajling i cvike
A

Asdfghhgfdsa

pre 2 meseca

Solidna sezona za Vosu ce sutra da se zavrsi porazom. Ali, mene zanima nesto drugo, da li bilo ko ima bilo kakve informacije sta se desava sa kartama za finale kupa? Prosto je nevjerovatno da karte ni na koji nacin ne mogu da se nabave, a da pritom nijedan jedini medij nije pisao o tome.
g

gostima

pre 2 meseca

prodavale se juče u reviji
C

Chiske1

pre 2 meseca

Ja sam nacuo da je crveni blizanac na kvarnjaka uzeo vecinu karata a dato je Vosi izmedju 1000 i 2000 tj koliko na jug Lagatora stane, ono sto je dobro je da su karte za jug rasprodate po informaciji koja je do mene stigla.
N

Naopako

pre 2 meseca

Poraz Vose pa poraz vose deder vise skinite se, svi znamo ko je favorit ali ovo je jedna utakmica, ovde moze da odluci bukvalno glupost. Pa kako je real prosao siti? Nego ovaj sudija nek se iskulira sa penalima sutra.
m

mhmhmh

pre 2 meseca

Ne piši gluposti. Niko im nije uzeo karte, muku muče da nađu navijače da idu u Loznicu. Dele besplatno, plaćaju prevoz, sva deca iz omladinske škole mogu da idu i poželjno je da povedu roditelje kako bi bilo više navijača. A što se tiče nekih od "najvernijih" navijača, čuju se priče da traže da im se plati da idu.
C

Chiske1

pre 2 meseca

@mhmhmh Videcemo, karata vise nema u NS. Ti je sigurno tacno.
V

Vojvodinaš je

pre 2 meseca

Bravo!Retko ili gotovo nikada ne hvalim ovu partijsku upravu ali eto sada je prilika . Jedan od najboljih Vošin trener u zadnjih 30tak godina.
z

zbiljaa

pre 2 meseca

nikad jace taljenje zadnji 30god
L

LFCC

pre 2 meseca

Katastrofalna odluka! Srecna pobeda protiv TSC-a, Partizan ovog proleca tuko ko je hteo, pobedio KG koji ima 10x manji budzet od nas. Opet cemo izgubiti evropske kvalifikacije, ovaj dobija otkaz do septembra.
C

Chiske1

pre 2 meseca

Ako cemo ovako razmisljati onda mozes da napises i srecna pobeda TSC-a u trecoj utakmici, mozemo isto napisati da se crveni blizanac provukao sa 0-0 a mozemo napisati i da je crveni blizanac izasao oslabljen. Uvek moze da se napise nesto pesimisticno, pitanje je pogleda na svet da li je casa polu puna ili prazna. Jedno je sigurno, igramo bolje sa njim nego sa bilo kojim trenerom do sada, i to treba pohvaliti. Radio je sa nekim od najjacih imena u fudbalu, osvajao je trofeje i to podosta trofeja je osvojio. Bio je asisten Valverdeu godinama. Sutra ako osvojimo kup ili ako ne osvojimo ja sam do kraja zadovoljan sa sezonom tj sa drugim delom sezone.