Komentari na vest

Jokić o Olimpijskim igrama: Ne znam, moraću da razmislim

J

Ja ja ja

pre 2 meseca

Samo jedno pitanje za one koji napadaju Jokica. Da li ste sluzili vojni rok i gde?
Z

Zulu

pre 2 meseca

Ne lupetaj maketi. Solunac nisam te prepoznao.
S

Samuilo

pre 2 meseca

Smarate vise sa ovim konjusarom. Jasno je da mu se ne igra za reprezentaciju, plus i ako se odazove ocigledno bide zato sto "mora" iz nekog razloga, a ne jer on sam zeli i jedva ceka OI..Batalite ga vise, reprezentacija je iznad svega, pa i iznad njega..Podrzati momke koji budu tu i to je to, on nek timari konje u tem Somboru..
K

Khanbg

pre 2 meseca

Gledam... koliko bolesnih komentara, sve sami reprezentativci koji su doprinosili Srbiji. A zapravo nisu sutnuli macku s' praga. Naravno, najgori uvek sude najboljima. Voleo bih da mogu da se obratim ovom coveku i da ga zamolim da vise nikad ne igra za Srbiju. Samo zbog izopacenih umova koji su nasli da drugom odredjuju sta ce da radi u zivotu.
D

Dajvak

pre 2 meseca

A šta misliš koliko ljudi bilo sretno da je moglo da pika loptu i od toga zaradi milione, a kao kruna svega da da i nešto svom narodu kroz nastup u reprezentaciji - siguran sam velika većina. Neka tera kobilu, NIKAD ga pozvao ne bih .
D

Djinobili

pre 2 meseca

Sigurno ima dosta onih koji bi voleli da igra...al ne da bi pomogo nego da nešto pogreši pa da ga pljuju isto kao kad nije igrao.Jokara bole te uši realno:))
D

Dirk JOkic

pre 2 meseca

Koliko lozenja oko Jokica... !!kao evo ga novi Jordan , Novi Kobe, Novi Dzabar.. MV3..cuda mi mudraaaa.. a u stvari samo bolja verzija vec vidjenog Dirka Novickog.. pa i DIvac je imao bolju odbranu od Jokica.. naduvana Denver dinastija ce sad da se raspadne ... u game 7 mu lupali banane ko je stigao a u odbrani skakali preko njega.. sut za 3 .. 2 /10 ..Denver su on i Marej sami ubili ..pik and rol igrali celu utakmicu sebicno bez da su druge igrace ukljucili u to.. i gde su sad asistencije Jokera...
M

MNM

pre 2 meseca

Samo bolji Dirk..Samo najbolji evropljanin koji je igrao košarku koji Divac bre haha Divac:)))nema asistencija kad ne pogadjaju saigrači.. u sv.sl.tripl dabl mašina, 3 mvp ne mora da igra više ni za rep niti bilo šta i šta ga briga realno:))
C

Choker Jokier

pre 2 meseca

Novicki je pobedio GOATa Lebrona Jamesa i supertim Majami za titulu.. a Joker izgubio od klinca od 20godina..nepriznatog sina M Jordana i grupe luzera iz Minesote..
e

eto resenja

pre 2 meseca

Neka im igra onaj mali sto ga zovu Pantercic..To je prava igracina..Mlad , agresivan , ne plasi se nicega , borac do koske , kosgeter nevidjeni i LIDER u pravom smislu te reci ( da ne kazem KAPITEN )...Videsmo sve to i sinoc i u prethodnom periodu..Sa njim je samo nebo granica !!!
A

Asatan12399999

pre 2 meseca

Jos bolje sto ne igra on se uopste ne uklapa u ekipu.Doce na proslavu kad momci osvoje.🤗 I kad je igrao sve nesto na silu kao natjeran.Americki covjek.Nije ni zasluzio da igra
R

Ringispil

pre 2 meseca

"Americki covjek", hahaha. Vic dana.
G

Gostiona

pre 2 meseca

Neka razmisli! Mozda ga zovu USA reprezentaciju! Mozda gaji nade ko zna! Igras ili ne! Gines ili ne! Selektorovo ke da li ce ga cekati ili ne!? Sve najlepse mu zelim!
K

Kolfild

pre 2 meseca

Jokicu se ne igra za reprezentaciju i to je sasvim jasno. Ocekujem da ce odigrati ove OI zbog nekog pritiska i to je to sto se reprezentacije tice od njega. Ovde se ne radi ni o osecaju pripadnosti, nije ni potrebno da se busa u grudi i dokazuje ljudima da je veliki Srbin, jer je to u nasoj zemlji skrenulo u pogresnom pravcu. Meni samo nije jasno kako Jokic kao veliki igrac nije zeljan da osvaja medalje na OI, da bude sampion Evrope i svetski sampion. I to je valjda, sto oni kazu, neki legacy koji bi ostavio iza sebe.
L

Luka Janezu

pre 2 meseca

Najjači likovi koji kažu ugledaj se na Dončića, neki Kovin fazon. Luka prodao veru za večeru i otišao u Sloveniju XD
G

Gost "

pre 2 meseca

Sta je Srbija ponudila Luki daj prosvetli nas ?
L

Luka Janezu

pre 2 meseca

Sve. Ali je njemu lipa draža
@

@luka

pre 2 meseca

Bukvalno mu nista nisu dali, covek je čak rodjen u Ljubljani i odrastao tamo. Nema potrebe da igra za Srbiju ako se oseća kao Slovenac. Čisto sumnjam da je bilo prodaje za večeru da bi izabrao slabiju reprezentaciju, a pare da mu trebaju... Pa i ne baš.
h

honduras

pre 2 meseca

kako neko ko je rodjen, ko je odrastao, postao kosarkas...u sloveniji, moze da ode u sloveniju?bora djordjevic je otisao i postao slovenacki drzavljanin, luka doncic nije.
K

Khanbg

pre 2 meseca

A sta je Srbija ponudila Jokicu, jel si se zapitao nekad pametni? Posto je pitanje ko kome sta nudi.
L

Lik

pre 2 meseca

Glumi da mu nije stalo do kosarke one nba kosarke a gledajte mu facu nakon eliminacije izoblicio se od tuge i plakanja ahahaha isto posle 6og meca stoji uz liniju i jede se... A kad je uzeo prsten pravio se kao da mu to nije vazno. Stalo mu je jako do ove nba kosarke ali do nase srpske nesto slabije.. Ne samo do kosarke vec i do srbije u globalu zato i podržava ovu garnituru tiranije.. Dupljak totalni
н

нс бој

pre 2 meseca

Баш чудно кошаркашу стало до победе. Наравно да му је стало да освоји,само је хтео да покаже да је са прстеном остао на земљи,да има и других интересовања у животу,да му је породица на првом месту. А и оригиналан је био,различит од других,зато су његове изјаве и привукле пажњу. Да воли више коње од кошарке,не би играо НБА,има пара довољно за два живота.
B

Bogdanovic

pre 2 meseca

on mi je kao onaj lik iz ekipe kojeg moras stalno da cimas da se ide negdje, voli da ga se stalno vuce za rukav a njemu se kao nesto ne da, bas su mi uvijek bili bzvz takvi likovi, treba mu se zahvaliti i nikad ga vise ne pozivati niti pitati za reprezentaciju, cak i da ide sa takvim stavom i takvom "zeljom" da igra ce samo da poremeti ekipu, tako da, posteno od njega sto ne ide na takmicenja
S

SasaKv

pre 2 meseca

U slucaju da ne zaigra , sto je njegovo pravo ,jedino sto bi mi smetalo je , da na nekom buducem mecu Denver nugg. vidim Srpsku trobojku ! To bi za mene bilo ozbiljno skrnavljenje drzavnog simbola !
R

Rastislav x

pre 2 meseca

Koga realno u Denveru zabole za srpsku trobojku?
Ћ

Ћелави препотенко

pre 2 meseca

Не волим НБА, не гледам утакмице, углавном само испратим резултате плејофа или одгледам кад играју наши у финишу плејофа. Циркус на терену, циркус на трибинама, стално неке рекламе, паузе итд. баш ми је напорно. Што се Јокића тиче, драго ми је кад видим да обара рекорде, да има добар лични учинак, али без репрезентације је нико и ништа. Сматрам да је највећа част играти за своју земљу, и увек ћу радије носити дрес Богдановића него Јокића (а Звездаш сам). А ови браниоци Јокића, мондиалисти и европејци, што говоре да ми критичари, велики Срби како нас називају, немамо живот, битно је да ви имате, а проводите сате и дане да гледајући америчке циркузанте.
B

Bojan 76

pre 2 meseca

Bravo za komentar....
M

Mikilic

pre 2 meseca

Ni ne trebas nam. Ima momci koji ce da igraju i da se bore a mi za njih da navijamo i gledamo ih kao heroje.
T

Trnjina

pre 2 meseca

Kod "ima momci" sam prestao da citam.
o

opet

pre 2 meseca

razmislja?!?!!
M

Muskronx

pre 2 meseca

Druze nemoj da razmisljao.. O tome nema sta da se razmisljao... Pozz
H

Hahahahhaha

pre 2 meseca

Kao nista ga ne interesuje Osim reklamiranja banki, kladionica, alkohola (naravno vrv njegovih)
B

Bok

pre 2 meseca

Juli. Pa nije lud. More su provod, more su koke. Neće igrati još 20 godina. Ima dana kada će možda i žaliti. Šta si uradio u reprezentaciji? Uglavnom ništa.
n

nebitan lik ...

pre 2 meseca

totalno ovaj Jokić, prazna osoba bez ičeg patriotskog u sebi, to ne treba ni zvati da igra, to je vređanje Srbije i celog naroda.
A

Argument dxd

pre 2 meseca

Covek je veci patriota od 90% Srba. Na temu "patriotizam" se obrati predsednisvu Srbije.
R

Reall

pre 2 meseca

Zeznuli ga Wolfsi. Mislio da će igra finale i lako otkaci reprezentaciju ovako će mora da nađe novi razlog
H

Huawei G300

pre 2 meseca

Sve vas šatro ne interesuje Jokić, a onda otvarate vest, ostavljate komentare i na sve pristojne komentare udarate minuse. Toliko o vama.
T

Tanjir

pre 2 meseca

Molio bih nekoga da nesto isprica o tome sta radi njegova porodica u Somboru. To sta promovise u to sam upucen ali u ovo drugo nisam.
i

igor978

pre 2 meseca

Šta ima tu da se razmislja, majstore? Ako sada u ovom momentu nisi motovisan i spreman da kažeš DA DEFINITIVNO IDEŠ NA OI, a posebno jer će tamo biti sve reprezentacije u jakim sastavima, kada ćeš biti spreman!? Imaš 40 dana za odmor, pripreme za tebe neće početi pre Jula, do tada možeš izjahati konja i splavariti po Tari/Drini do mile volje. Umesto da pošalješ poruku sa tog mesta, ti sležeš ramenima, u fazonu ne znam, videću! Ako nemaš taj osećaj da neki trag treba da ostaviš u košarkaškoj istoriji svoje zemlje i da daš doprinos promociji košarke u Srbiji, jer sva deca koja vole košarku oni žele da vide Jokića u dresu Srbije, onda stvarno nemam dalje komentare na temu tvog nastupa za Srbiju! Iskreno, ako dolaziš bez motiva da pokidaš, onda bih pre želeo da gledam motivisanog Aleksu i klince kako grebu parket noktima pa šta god da uradimo…
D

Drćl

pre 2 meseca

Na primeru svog okruženja sam došao do zaključka da su pljuvači, veliki Srbi, ozbiljni stručnjaci, mahom isfrustrirani ljudi. Nemaju cilj, žive nekim isprasznim životom, depresija kuca na vrata a pomoć se ne traži i takvi traže slamku spasa, krivca za sve, nekoga na koga mogu da projektuju sve svoje nedostatke i frustracije. Jokara brate ako ti se igra za repku ti igraj, ukoliko se odlučiš da preskočiš gledamo te na sledećem takmičenju.
M

Miloschichichi

pre 2 meseca

Iz tvog se moze zakljuciti da se sportom nisi bavio ni na soniju. Cast ne predstavljati svoju skolu, ulicu, grad, a reprezentacija je svima nama san bila i ostala. I ore nego sto kazes da sam ja salabajzer neki pogledaj malo intervjue igraca koji su tu u reprezentaciji stalno sta kazu, nevezano koji je sport u pitanju. Kada stigne poziv odgovor nije ni potreban naravno da je potvrdno, osim u slucaju nikole jokica. I sad je neko koga to ljuti los isfrustriran covek? A nikola je dobrica i mukica koja se umori svaki put kad treba za drzavu da se igra? Ginuse nam dedovi, uzme barjak i za srbiju juris a ovog trebas moliti da stavi sveti grb na pluca? Niko nije veci od srbije, kakva je da je nama je svima majka i ne treba se dati da je bilo ko ponizava kao jokic sto radi, igra se sa milionima ljudi svake godine, sa milion dece koja ae ugledaju na njega i kakvu poruku salje?
@

@Miloschichichi

pre 2 meseca

Auuu druze, leci se i ostavi nas molim te prica o nekom kvazi-patritizmu i baba i deda koji su nosili nekakve barjake i koje-kakve gluposti. Probudei se, prosetaj, lep je dan.
F

Figaro

pre 2 meseca

Zašto bi i igrao kada ga godinama prostački vredjaju i pljuju ogromna količina ljudi koja nije potrčala u životu. Pljuju I Đokovica kada ispadne, pljuju i najtrofejnijeg trenera Evrope zato što vodi suprotni tabor, pljuju i pojedince u fudbalskoj reprezentaciji koji medju jedinima ostavljaju krv i znoj na terenu poput Strahinje Pavlovića ili Tadića. Ova zemlja je takva, nezahvalna, na veličinama koje ima retko ko u svetu i treba da pati posle svega izrečenog.
D

Dajvak

pre 2 meseca

Ej, nemoj da porediš Željka Obradovića i goniča kobila na temu doprinosa reprezentaciji, da te zamolim.
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Ispadanje Denvera I osvajanje titule prosle sezone za mene su isto. Ne zanima me NBA niti ko je pobednik takmicenja. Sto se tice reprezentacije treba uvek da igraju igraci koji ostavljaju srce I bubrege na terenu. Ovaj covek to nije niti je ikada bio. Svako njegovo ucesce je bilo posle moljakanja cimanja I poziva koji se ne odbijaju. Licno nisam ljut niti razocaran na njega vec na nas I savez. Na nas jer ga ocekujemo I podrzavamo (ne ja licno) I saveza koji ga moljaka bez trunke samopostovanja. Jednostavno je. Njemu se treba zahvaliti javno I precrtati. Jednoga dana ce se podvlaciti crta. Zelim mu uspeha u karijeri I zdravlja. Toliko za njega a za nas da se probudimo I podrzimo one koji svim srcem igraju za nacionalni tim... nemojmo ih ponizavati.
V

Visente Del Boske

pre 2 meseca

Ugledaj se na Doncica tele jedno,i da nepozeljan si u gradu,ovo kao somborac kazem,sram da te bude.
A

Alal mu vera

pre 2 meseca

Da se ugleda na Dončiča pa da izabere Sloveniju umesto Srbije? Veliki patriota Luka!
Z

Zeleznik

pre 2 meseca

ZAŠTO GA NAPADATE! Čovek je upravo ispao iz iz play-offa, nije mu ni do čega. Bukvalno nije ni vreme ni mesto za takvo pitanje. Sve će to biti ok za nedelju-dve, kad se malo glava iščisti.
T

Tomislav P.

pre 2 meseca

Nekada se ovo zvalo "promasen sastav na temu". Konferencija posvecena utakmici Denvera i Minesote, a ne svastara za traceve, zelje i pozdrave. Igrac nema nikakvu obligaciju da medijima odgovara na takva pitanja. Sva komunikacija koja se tice tog pitanja ide preko igraca i selektora do ljudi iz Saveza. Selektor objavljuje spisak kandidata i na pripremama odredjuje 12 najspremnijih. Vrlo jednostavno. A sto zuta stampa voli da zabada nos tamo gde mu mesto nije - to nije problem igraca.
G

Gost83

pre 2 meseca

Miško, ti li si?
J

Jašta

pre 2 meseca

Nema obligaciju ali ima obavezu
D

DekaRSB

pre 2 meseca

Dovoljno si razmišljao. HVALA NE TREBAŠ NAM
-

-2000

pre 2 meseca

Pitanje za sve ove što ga pljuju, zašto se zaboravilo na Borišu Simanića koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju? Svi ste vi za to da se gine za reprezentaciju, a one što poginu zaboravite za tri dana.... Podrška za Borišu i za Nikolu! Ovaj narod vas ne zaslužuje!
S

Simanić

pre 2 meseca

I konj ne smeju nikako u istu rečenicu
Z

Zn

pre 2 meseca

MORACE DA RAZMISLI!!!!!! Nemoj prijatelju nista da razmisljas, sa takvim stavom nam NE TREBAS, idi budi legenda Denvera, Srbija je nebitna. Dobro je sve rekao VIKTOR SAVIC, zasto bi mi nesto goreli kad igra Jokic, ako on kad igra Srbija se vecito prenemaze i mrzi ga. Tuga
3

3x MVP

pre 2 meseca

Jokićeva mana je jedino što je iskren. Nekada je to bila vrlina, u današnje vreme je to velika mana, a daleko više se cene oni koji lažu, mažu i varaju, obećavaju kule i gradove pa posle kad planovi propadnu pobegnu pod plašt i čekaju da vreme izleči sve. Nikola je neko ko ima talenta za košarku, igra je najbolje na svetu ali činjenica je i da ne razmišlja o istoj 24/7, nije toliki fanatik. I upravo taj stav mu ne dozvoljava da razmišlja mnogo unapred, već odluke donosi momentalno. Kada bi ga sada pitali do kada želi da igra košarku, dobili bi isti odgovor, dakle nije to ekskluzivno za reprezentaciju. Do kada mu se bude igralo - igraće. Ako sa 32 god proceni da više neće - vratiće se u Sombor i gajiti konje. I to je to. Jednostavno, takav čovek. Sa druge strane ako se na nešto obaveže, ako to prihvati kao svoju obavezu i posao - tu daje 110% sebe. To je činjenica. On je 2022 prvi dolazio na treninge reprezentacije, prvi je bio u teretani, a poslednji je izlazio. Niko ni reč ne može da kaže na njegov nastup. Za razliku od samoprozvanog kapitena koji je te godine došao da banči po splavovima, puši tompuse i loče alkohola, naravno sve o trošku države, jer Bože moj, njemu je mesto medju 12 zagarantovano. Pa kad to nije bilo tako, onda je uprega brata i profu u akciju. Isti odnos prema reprezentaciji imao je i 2021 godine kada je bio jedan od najgorih na kvalifikacionom turniru za OI. Ali on koji rekreativno se odazove je Veliki Srbin, a Nikola koji neće da se šlepa o zemlju i koji neće da Srbija ispašta kada on nije 100% psiho-fizički spreman, nije Srbin. Budalaština. A naposletku, samo pitanje koje dolazi nakon sezone, nakon sedam teških utakmica plej-of serije, nakon što su imali +20 u sedmoj utakmici je itekako bezveze i ne zaslužuje neki opširniji odgovor. Nikola će se odmoriti, spremiti i biti u avionu za Pariz, a domaći stručnjaci i komentatori će opet, kao i lane posle Manile, morati da pojedu sva g*vna koja su izas*ali.
D

Da a Kina ?

pre 2 meseca

U Kini je bio prespreman,vidi slike koliko je debeo iskreni bio,ne lazi druge kad lazes sebe
A

Asdsa

pre 2 meseca

Jos jedan Jokicev svedok. Jel te placa neko za ovo sto pises? Imas li kicmu covece? Ustani, podigni glavu, ukljuci mozak. Budi covek! Pusti teren i kosarku i reprezentaciju, pogledaj sta radi on i njegova porodica. Ima vaznijih stvari u zivotu...
@

@Asdsa

pre 2 meseca

Jedno je sigurno a to je da ne krade u crkvi pare kao što to npr radiš ti.
3

3x MVP

pre 2 meseca

Jokićeva mana je jedino što je iskren. Nekada je to bila vrlina, u današnje vreme je to velika mana, a daleko više se cene oni koji lažu, mažu i varaju, obećavaju kule i gradove pa posle kad planovi propadnu pobegnu pod plašt i čekaju da vreme izleči sve. Nikola je neko ko ima talenta za košarku, igra je najbolje na svetu ali činjenica je i da ne razmišlja o istoj 24/7, nije toliki fanatik. I upravo taj stav mu ne dozvoljava da razmišlja mnogo unapred, već odluke donosi momentalno. Kada bi ga sada pitali do kada želi da igra košarku, dobili bi isti odgovor, dakle nije to ekskluzivno za reprezentaciju. Do kada mu se bude igralo - igraće. Ako sa 32 god proceni da više neće - vratiće se u Sombor i gajiti konje. I to je to. Jednostavno, takav čovek. Sa druge strane ako se na nešto obaveže, ako to prihvati kao svoju obavezu i posao - tu daje 110% sebe. To je činjenica. On je 2022 prvi dolazio na treninge reprezentacije, prvi je bio u teretani, a poslednji je izlazio. Niko ni reč ne može da kaže na njegov nastup. Za razliku od samoprozvanog kapitena koji je te godine došao da banči po splavovima, puši tompuse i loče alkohola, naravno sve o trošku države, jer Bože moj, njemu je mesto medju 12 zagarantovano. Pa kad to nije bilo tako, onda je uprega brata i profu u akciju. Isti odnos prema reprezentaciji imao je i 2021 godine kada je bio jedan od najgorih na kvalifikacionom turniru za OI. Ali on koji rekreativno se odazove je Veliki Srbin, a Nikola koji neće da se šlepa o zemlju i koji neće da Srbija ispašta kada on nije 100% psiho-fizički spreman, nije Srbin. Budalaština. A naposletku, samo pitanje koje dolazi nakon sezone, nakon sedam teških utakmica plej-of serije, nakon što su imali +20 u sedmoj utakmici je itekako bezveze i ne zaslužuje neki opširniji odgovor. Nikola će se odmoriti, spremiti i biti u avionu za Pariz, a domaći stručnjaci i komentatori će opet, kao i lane posle Manile, morati da pojedu sva g*vna koja su izas*ali.
l

lalal

pre 2 meseca

Uvek ce mi biti drazi jedan Danilovic, jedan Bodiroga, jedan Djordjevic ili jedan Stojakovic nego ovaj "jedan od najboljih svih vremena". Poz
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD.,.,

pre 2 meseca

Zabole me za eliminaciju Denvera,,,, A POSEBNO I NAJPOSEBNIJE ME ZABOLE ZA JOKIĆA I NJEGOVU IGRU. TAMAN DA JE DŽORDAN (A DALEKO JE OD NJEGA) NE TREBA GA VIŠE NI SPOMINJATI A TAMAN POSLA MOLITI DA IGRA ZA REPREZENTACIJU.
Б

Бск

pre 2 meseca

Невероватно ми је колико људи брзо заборављају и нису у стању да виде ствари онакве какве јесу. Одавно је јасно да га не интересује репрезентација и то је његово право, али показује недостатак карактера и васпитања што бар нема толико достојанства па да лепо каже да га не интересује репрезентација. Мени је много већи проблем то што ради неке ствари које ради овде по Србији и Сомбору, то што ради његова породица, што промовише и рекламира све то што промовише...То је доказ какав је нечовек у питању, па га ви опет гледајте у 3 ујутру и навијајте. Да ли ће да игра па то није ни битно толико. Чак мислим да смо много бољи без њега.
Ц

Цопе

pre 2 meseca

Само нек каже пар недеља после краја сезоне "Нећу да играм. Не игра ми се." и то је то. Што би се рекло, рука руци
n

nikola 1818

pre 2 meseca

Sa igračke strane vrhunski centar, sa strane reprezentacije i statusa "žive legende" nikada to neće biti, ljudi su se umorili od njegovih izgovora, čovek ladno prevrće oči i kaže to što kaže, Bogdan će uvek biti naša legenda, veličaćemo ga uvek i on je taj koji će biti uzor nekim novim klincima, odnos prema našoj zemlji, suze, srebra, bronze sve je to veće od titule u nba i mvp, ostali momci takođe koji su odsustvovali samo kada su bili povređeni, o njima će se pričati uvek u superlativu a o dotičnom će se uvek prvo zaćutati par sekundi pa onda reći iskreno mišljenje.
D

Delija NBGD

pre 2 meseca

Pa bolje onda raskrsti sa reprezentacijom da ne lozis naciju svaki put sa dobrim partijama kako ces i u drzavni tim da ih preneses. Ovako bar znamo na cemu smo ako se oprostis. Bice i nama i tebi lakse.
L

Lele3

pre 2 meseca

Nemoj onda ni da dolazis prijatelju. Svaka cast na silnim MVP nagradama i sve je to lepo ali si kao covek supak kakvog nema. I iskreno, bolje ici sa energijom igraca kojima je zelja da otkinu OI makar medju njima bili kvaliteti tipa Avramović ili Davidovac nego ovaj da dodje i da mrcvari loptu samo da bi ispostovao 7m ljudi..
G

Gost 38392

pre 2 meseca

Da imate 200 miliona eura išli bi ste džabe na vašem godišnjem da trenirate 6 sati na dan daleko od kuće i porodice ili bi ste bili negde daleko i ùzivali uz more?Bio je OI igrao finale.Koji motiv ima da to ponovi?A svi ga vređaju....Da se povredi niko od Vas mu čašu vode ne bi doneo a hoćete da igra.Prijavite se pa fizikališite negde za Srbiju 6 sati dan kao volonteri sami dva meseca niko ne bi hteo 100 posto
7

77-2322

pre 2 meseca

A od države nije dobio nista...U KK blizancima su procenili da on nije taj koji je za njih...Plaćao clanarine otisao u privatni klub koji je na njemu uzeo milione i uzima i dalje.Srbiji doneo slavu i radost kao najbolji na svetu.Igrao je za kadete juniore seniore.Po meni treba da ide u Pariz.Ako ne nezameram mu ništa.Uradio je za popularizaciju Srbije vise od svih politicara zajedno.
B

BorZ

pre 2 meseca

Ni ti ni ovaj sto te podrzava nikada niste culi za pojam bezuslovna ljubav
H

Htdsln

pre 2 meseca

Nama da je preostalo imalo dostojanstva, nikad vise ovog ne bi pozvali u reprezentaciju
V

Volim

pre 2 meseca

Životinje, ali stvarno. Ali mi je otadžbina, pored porodice, na prvom mestu. Ali dobro, nismo svi isti. Milion puta sam napisao, nikoga ne treba moliti. Taj ko hoće, i ne treba mu poziv.
U

Ukratko

pre 2 meseca

Sve si napisao. Tačka.

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Nikola.... Srbija je uz tebešta god odlučio.......
G

Gost83

pre 2 meseca

Postoji još jedan razlog zašto izbegava igranje za reprezentaciju...to je zato što ne može da igra nigde drugde niti na približnom nivou osim u tom Denveru. Sta mislite, zasto nije doveden niti jedan novi igrač za ovu sezonu? Pa zato jer je ovim sada trebalo jedno 4,5 godina da se priviknu na ta njegova dodavanja sa pola terena i da prihvate da je on 'glavni' u ekipi. Čovek igra atipičnu košarku na koju retko koji dobar igrač može da se privikne. Kada bi igrao za Srbiju, to bi ceo svet video i tu bi mu bio kraj što se kaže. Već je probao i videli smo kako je to izgledalo, nije čudo da je Birmancevic bio u prvoj petorci a ovaj panj na klupi dok je Djordjevic bio selektor. Miško bi pukao kao zvecka da se vidi da je on jedan ispod prosečan kosarkas...
G

Gostimirko

pre 2 meseca

Birmančević prijatelju se igra sa loptom NOGOM, ne rukom.🤣 Nešto si se zeznuo.
G

Gost83

pre 2 meseca

Nije bitno, jesam pogrešio i pomešao prezimena ali svi znaju na koga sam mislio i o cemu pisao...
G

Gost137

pre 2 meseca

Tako je Nidzo, kad dođeš u srbiju onavezno da podržis sns a srbijica ionako nije bitna
G

Gost127

pre 2 meseca

Tipični predstavnik sns, patriota na baterije, protokolarni srbin, a u stvari samo ga njegov džep zanima, čudili se neko???
H

Heavy metal

pre 2 meseca

Prijatelju, nemoj da razmišljaš. Jer, čim je potrebno da razmisliš onda nam i ne trebaš.
D

DjulaMeshter

pre 2 meseca

Kako je prevrnuo očima kad su ga pitali za Srbiju e sad mi još milije što je ispao
D

DarkoSrbija

pre 2 meseca

Bogi je nasa legenda..ti neces to nikad ni biti..ja kao Zvezdas to kazem..Bogdan je uvek bio tu za Rep i naklon do poda
Z

Zgemba 82

pre 2 meseca

Oduzeti mu pasos , neka mu ameri daju njihov , nebude li igrao sada , ne vratio se nikad u srbiju
d

d.g.

pre 2 meseca

Ovo je sve očekivano. Mene i njegovo mvp priznanje nije obradovalo. Novinari i čitaoci treba da se osveste i krenu u bojkot Jokića. Čovek jednostavno ne oseća Srbiju kao svoju. Kao takvog ga ne treba ni pozivati. Samo će da kvari atmosferu. Džaba mvp , ostaće zauvek mali.
J

Još čekaj

pre 2 meseca

U početku jula če kazati, da zbog privatnih razloga ne može.
K

Konjator

pre 2 meseca

Nikad legenda.

The KING sa Sportske

pre 2 meseca

Cuo sam da je njegovo poreklo iz Krajine sad me znam dal je to tacno ako jeste utoliko gore sto ne zeli da igra za Srbiju…
V

Vratolom

pre 2 meseca

Kakve veze ima odakle mu je poreko sa zeljom da igra ili ne igra za Srbiju?
M

Mislim da

pre 2 meseca

Da ima CG poreklo, ali to je nebitno. Sve je to do čoveka, Pavloviću su svi iz Srbije, pa će igrati za Nemačku. A taj Jokić je Rođen u Srbiji, njegovo poreklo je odavde.
@

@druže

pre 2 meseca

Da mu je poreklo iz krajine, on bi sigurno igrao. Mislim da je poreklom iz Crne Gore. Ali je to nebitno. Pavloviću su svi iz Srbije, pa će igrati za Nemačku. Sve je to, do čoveka.
k

koje Krajine

pre 2 meseca

to nikada nije postojalo..
G

Gost nedragi

pre 2 meseca

Hajde vec ako neces da igras za nasu reprezentaciju nekako cu i preziveti,ali obavezno, ono bas obavezno! dodji da das podrsku prezidenteu pred lokalne izbore. Opasno se priblizilo,a tebe nema, a tebe nema. Pusti (ne)igranje za drzavu,navikli smo na to,podrska je bitna! Bez nje smo cabar teski! Makar usmena i na daljinu.
T

TokiTocaTole

pre 2 meseca

Još prevrće očima u trenutku kad ga novinar pita o reprezentaciji Srbije... ccc.
G

Guster

pre 2 meseca

Ja bi ovakvima pasos oduzimao jer im je totalno nepotreban. Ja ne znam kako neko sa ovakvim stavom je prvenstveno uspeo da bude toliko dobar u svom sportu. Da ti nemas taj naboj i zelju da igras za svoju drzavu, da te toliko boli ona stvar, neko moje vidjenje je da svaki klinac kad krene da trenira neki sport, san mu je da zaigra za reprezentaciju. Trenirao sam vaterpolo 12 godina i kad su me sa 14 pozvali na kamp za juniore, mojoj sreci kraja nije bilo, to pamtim kao jedan od 3 najlepsa dana u zivotu... Ne razumem majke mi i niti cu i bas mi je zao..
G

Gost26

pre 2 meseca

Ko te je i zvao pa da razmisljas? Posle ove izjave ne bi mi primirisao timu. Dajte vec jednom zavrsite sa njim, stalno se on nesto ceka, razmislja, premislja. Idi majstore teraj konje i kobile celo leto uzivaj, izdaj svoj narod sto te prati cele sezone ne igraj na OI.

Mr 007

pre 2 meseca

Neki u kometarima pisu kako se bude ujutru zbog Jokica🤣🤣🤣,a njega za Srbiju zabole. Isto tako i mene za njega. Mozda Bogdanovic jeste ubacio nekih 500 poena Zvezdi u onoj plejof seriji,ali mi je omiljeni igrac u reprezentacije,gine na terenu za nas dres.
G

Gagi nbgd

pre 2 meseca

Moze li neko da potvrdi, ko je iz SO da mu braca daju lovu na kamatu i da se ponasaju kao da je SO njihov? Msm za najstarijeg se zna da je uterivao dugove pre, odatle i povezanost sa milicicevim, posto je radio sa pokojnim surakom.
R

RadeSRB

pre 2 meseca

Eeeee zato se nekada nije spavalo(Stojković,Divac=SRBENDE) A i da ide na Olimpijadu..ono povešće ona dva buzdovana da nas brukaju I ovako smo u k..cu( Srbija)
a

arroyo

pre 2 meseca

srbendo, nije stojković nego stojaković, ali što bismo očekivali pamet od srbende
D

DraganKojic

pre 2 meseca

Divac ?? Ajoj
G

Gostara

pre 2 meseca

Covek tek zavrsio sezonu, i ljudi ga vec napali. Treba da dodje za besplatno da igra, da bi ga u Srbiji napadali zato sto Militinov jedino sto zna u kosarci je da igra golmana. Jokara ako oces dodji, ako neces ne moras, ja cu nastaviti da te gledam u NBA nezavisno od tvoje odluke, jer sam svestan da nije do tebe.
I

Igorapa

pre 2 meseca

A do koga je?
Z

Zn

pre 2 meseca

Kakav sramotan komentar za Milutinova, kakvi uzasni ljudi
@

@Igorapa

pre 2 meseca

Do saveza. Gasol, Novicki, Doncic, Divac… Svima se izlazilo u susret i placalo osiguranje. On treba da dodje da odradi free ono sto se svugde u svetu podrazumeva i placa. Da bi ga onda napadali zbog gresaka koje prave Davidovac, Avramovic, Militinov, Mitrovic… Kada mu se plati osiguranje onda ce biti do njega…
n

nick kerr

pre 2 meseca

Сви долазе да играју свака земља комплетна само он неће да дође. Леброн са 50 година ће да игра а овај неће. Ма нек нико не игра од нас.
i

ivangaryy

pre 2 meseca

koga bre vise ovaj covek zajebava, ma daj ne treba nam da nas zeza celo leto da mu se zanose one stvari, neka ide i seta konje a vi i dalje dusajte se u grudi kako srbija ima najboljeg kosarkasa na svetu, ako bude zaigrao za reprezentaciju posle ove zajebancije niko vise ne treba da prati reprezentaciju
A

Aspinall

pre 2 meseca

Nemoj dolaziti
G

Gost RS

pre 2 meseca

Kao prvo mislim da je glupo postaviti mu to pitanje noćas. A ako ipak MORA da razmisli neka dobro razmisli i iskreno kaže, jer nam ne treba ako neće izginuti u dresu kao što to radi u Denveru. Jer koliko god bio neka flegma vidi se na parketu po svim njegovim reakcijama i govoru tijela koliko mu je stalo. E takav nam treba ili neka ne dolazi. Pustite sad ishitrene reakcije i komentare na osnovu jedne rečenice. Treba ga pozvati, jednom (ne moraš takvom igraču ništa dodatno objašnjavati, zašto ga zoveš i koliko bi nam značio) i ako neće nikad ga više ne uzeti u obzir.
G

Gottti

pre 2 meseca

Vrati pasoš druže
R

Rodovlasnik

pre 2 meseca

Zasto?
7

7y5

pre 2 meseca

pa mozda se sprema za konjicke trke na olimpiojadi ko zna
B

Boki 61

pre 2 meseca

Covej ce da se druzi sa konjima. Svako svome jatu.
D

Duši

pre 2 meseca

Konji su bolji od ljudi...
C

Cer

pre 2 meseca

Pricao je Kari kad je prvi put postao selektor da je zvao Bodirogu, da se najavi da ce doci u Atinu da se vide. I kaze mu Bodiroga "Ako ces da me pitas da li cu da igram, ne moras da dolazis, igram sigurno". Zato Mi imamo svog boga... I americkog konjusara.
Б

Блок

pre 2 meseca

Једно такмичење хоће,једни неће .Требало је након прошлог откривања послати му захвалницу .Али онда би овде били коментари срам их било итд ... Он једно такмичење хоће једно неће ...испаде он већи од репрезентације.Букер,Холидеј са меча у авион па на СП. Дончић не поставља питање,а овај...ма иди бре.
d

draganne

pre 2 meseca

a ne zajebavaj.. cu neces.. evo ja cu
S

Sad

pre 2 meseca

Svi nervozni, a ustaju u 2 ujutro i gledaju ga. Hoće neće, baš me briga. Ako neko igra preko one stvari, bolje je i da ne dolazi. A zadnje SP, je pokazalo da možemo i bez više Zvezda. Tu je Bogdan, Jović, takođe imali odlične role u Nba. Možda i ovaj Pokuševski,Micić,sasvim dovoljno. Sa ovima iz evrope, biće to dobar tim.
L

Luka39

pre 2 meseca

Ne treba ni da igras bolje da si uzeo da igras za Ameriku posto vise volis nju nego rodjenu zemlju
k

kalu93

pre 2 meseca

Cak i zelim da ne igra posto mnogo bolje igramo bez njega. Neka jase konje i ide po kafanama toga je zeljan ocigledno a za reprezentaciju ima ko da igra
d

dada12

pre 2 meseca

Kad ce vec jednom skupiti petlju da kaze necu ne zelim, da nas ne smarate vise sa njim vezano za temu reprezentacije.
K

Konj obični

pre 2 meseca

Nemoj da igraš ali uplati momku patrioti koji je ostao bez bubrega sumu pa ga obezbedi da je miran za ceo život
L

Licimuri

pre 2 meseca

Pesic nije valjao dok nije doveo tim do srebra, pricali izlapeo. Sad je prica za reprezentaciju se igra bez pitanja itd. Sjeca li se ko jos Borise Simanica nekad? Normalnost nam je atmosfera stalnog koflikta, pljuvanje i vrijedjanje igraca u derbiju. Evo sad imamo i UFC slike na kraju derbija... Poenta je da sport nije na zivot i smrt i treba postovati odluku igraca. Njega pljuju ljudi na sve strane i on ce jos razmisliti. Ajmo sada minusi.
J

Jovan84

pre 2 meseca

Nemoj da igras !
Ц

Цопе

pre 2 meseca

ХАХАХСХАХА
a

armija

pre 2 meseca

Ako treba da razmislis, nemoj...
A

Andrejka

pre 2 meseca

Nemoj da igras brate kao ni Peja svojevremeno, secamo se 2005 kad su Jaric i ekipa dolazili da budu "zvezde" u reprezentaciji...nemas osecaj nemoj da igras i to je to..reprezentativna kosarka je nesto drugo tu igraju srce ponos zelja, mozes da budes i Dzordan ako te ne "lozi" balkon i nacionalni ponos nije to za tebe....
R

Realme

pre 2 meseca

Ne moze Pedji nista da se prigovori. Donio je zlatnu 2001. i 2002. da bi se u Svedskoj povrijedio a pola saveza ga pljuvalo "kako on nije Bodiroga". Pedja je gospodin.
e

eseks

pre 2 meseca

Ma ovo je neka izrezirana predstava..On kao ne moze pa ce vodja kao da ga izmoli pa ce on kao zbog vodje da ipak igra..Ej,ne moze bez vodje nista pa sad kad ode u SAD pa se vrati sa jokarom u levom dzepu i sa KIM u desnom dzepu
S

SUNĐER BOB

pre 2 meseca

Takav čovek ne treba reprezentaciji, nek igraju moći koji ne razmišljaju, koji daju srce, bubreg i dušu za Srbiju...najbolji si kosarkas al ko čovek 0...
S

Sherlocked

pre 2 meseca

Jedan Novak Djokovic koji je sportista i sampion 10 u glavu za tebe , ne moze da doceka da prodju te 4 godine i da zaigra na OI ali zato ti treba da razmislis , o izvini molim te. Sve cestitke za kosarkaske mogucnosti i sve prikazano , ali brate ti svoju zemlju ne postujes.. Nemojmo price sta mu je dala nasa zemlja ili nije jer nije nikom , a najmanje Djokovicu , govorim o pocecima. Pa evo svi zivi i zdravi. Mesija je izlecila Barsa ne neko iz Argentine , pa sve je toj zemlji dao.
d

deki_kg

pre 2 meseca

I dalje mislim da bismo osvojili EP da on nije igrao. Radije cu gledati olimpijski tim sastavljen od igraca koji vole taj dres i koji su uostalom i izborili plasman.
E

Enzo

pre 2 meseca

neka, imamo Milutinova
a

asd88

pre 2 meseca

Ovo tvoje prevrtanje očima sve govori, idi brate odmori, malo bazen, malo konji i štala...nama trebaju ratnici za medalju!
K

Koji hit

pre 2 meseca

Nekad je bila cast igrati za reprezentaciju, pogotovo OI,san svakog sportiste je da zaigra na njima. Kako samo ljudi slave kad se njihovo ime nadje na spisku za reprezentaciju a on razmislja!?
S

Staro pravilo

pre 2 meseca

Uvek je bolji jedan koji hoće, nego trojica koji moraju. Ako ti je muka od reprezentacije ni nemoj da igraš, napravićeš veću štetu nego korist
p

pg

pre 2 meseca

nemojte momka da pljujete ipak je 3x mvp usao u red najboljih kosarkasa svih vremena i jedini je koji nije crnac a ipak je nas. ranije je igrao hvala mu na tome a znam da ce nekada opet igrati. ali bi za nas a tek za njega bilo sjajno da igra olimpijske igre jer ce imati pred sobom jedan zadatak koji ako bi ispunio mogli bi ga svrstati rame uz rame sa Dzordanom i Lebronom a to je da on i nasa Srbija savladaju americki dream tim. Nije bitno da li u grupi ili u play off. e to je ogroman ulog i mislim da mu je sada sansa koja ga moze lansirati do GOAT ovako ako ne iskorosti bice u top 10 najboljih svih vremena. Kako god znamo da je premor i da je zadatak tezak, ali sa njim imali bi vece sanse da osvojimo bar bronzu iako su to jedne nijanse.
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Мене само занима,зашто и с којим намера дотични поткопава све напоре нашег прешедника да Србија буде све јача и боља,успешнија и напреднија,поготово у ова данашња најтежа времена за Србију и Српски народ,кад се наш прешедник као Рамбо бори да сачува Србију и то у њујорку!?
O

Ostertag

pre 2 meseca

Podrška majstore. Batali ove patriote. Znam da te mrzi da igras u repki i skroz te razumem. Danas si im loš ,sutra si im dobar. Uživaj,vidimo se na Yugoslovenka žurci :)
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Изгледа да први олимпијац у Србији шјор божа(иако никад није водио репрезентацију ни на балканском првенству), ипак није толики ауторитет да дотичног упери у репрезентацију
7

7. aabaa

pre 2 meseca

ovaj nije dobar sa glavom nikako
G

Gost83

pre 2 meseca

Pa kako da bude dobar sa glavom kad je do pre neku godinu svako jutro tamanio kilo bureka i litar kole?! On jedva hoda...
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Устај тито,отварај голи оток
g

gergr

pre 2 meseca

Bas si pravi Srb ,vidi se

FC President

pre 2 meseca

Ako treba da razmišljaš nemoj!
m

millos

pre 2 meseca

bolje da ne igras
M

Ma da bre

pre 2 meseca

Ovaj da se bavi politikom, bio bi Nenad Čanak. Ne treba te ni zvati. Niko ne očekuje od tebe da gineš kao u Denveru, nego da odigraš maks 20 minuta na meču. Al vidim i to ti je teško, uostalom. Čak mislim da igramo bolju košarku bez tebe, tako da i nije šteta
d

deki_kg

pre 2 meseca

Pa i bavi se. Vec serifuju Somborom on i familija mu.
J

John Terry

pre 2 meseca

Pokušavam da razumem čoveka i voleo bih da ne igra, jer očigledno čim mora da razmisli, on reprezentaciju ne doživljava na odgovarajući način. Kad ti spomenu nacionalni tim, ti treba da pitaš kad i gde. Ne da razmišljaš.
P

Petparacke price

pre 2 meseca

I posle ovakve izjave meni bi sad trebalo da bude zao sto je izgubio nocas? Hahhaha Pogledajte Doncica, igrace sigurno. Od srca! Veliki kosarkas i patriota. Ovome "nasem" fali jedno od ova dva. Mada i bolje da ne ide uzece mesto nekome ko ce biti najsrecniji covek sto igra za svoju zemlju i dace sve od sebe za nju. Sa ovim ne bi nista dobili. Svi bi se oslanjali na njega a on nista ne bi pokazao. Ovako cemo timskom igrom opet bar da pokazem zube.. A njemu nek je sa srecom u Americi, tamo ce ga se mozda i secati, ovde sumnjam...
D

Džukela klasična

pre 2 meseca

Za Vojvodinu sada navijaaaa.....
L

Luja

pre 2 meseca

Ovo precrtati zauvek. Drago mi je zbog Minesote.
G

Gost888

pre 2 meseca

Ako je ovo MVP NBA lige, onda je NBA u totalnoj banani...pre samo 20ak god ne bi mogao ni u nekom jačem evropskom klubu da igra.
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Једино да моцарт изађе са понудом јокић на ОИ _ДА-квота 1700-НЕ-квота 1.0 па да му браћа уплате по милион на квоту ДА и натерају га да игра
B

Babaroga

pre 2 meseca

Slepac. Uostalom pitanje je da li bi nam koristio. Kapiram da igramo bolje bez njega a i nije se pokazao u dresu reprezentacije realno. Igramo mnogo sporo sa njim i ceo tim trpi
Z

Zigalion

pre 2 meseca

Lepo rece predsednik "Kakav bre Mica Beric, nas podrzava Jokara". OI, a ti razmisljas, predsednik ti ide malo malo u Njujork da se bori za zemlju, da "oduva" Amanpur, a ti razmisljas.
С

Сале2323

pre 2 meseca

Одмори Буцко... И размишљај! Видим ни твоји Срби се не нервирају нешто што си испао у НБА Плејоф седмој утакмици, јер свесни су каквог лакрдијаша од Србина имају за земљака! Чуј, Олимпијске игре, он би да размисли!?
p

punkrti

pre 2 meseca

doncic bi igrao za sloveniju bez ruke i noge, a cale mu srbin.. ovaj nas sta je, ne znam, ako je uopste nas
i

ivangaryy

pre 2 meseca

mozda ako madjari mogu da ga uzmu sa njima debeli slaninar zaigra
M

Markusss

pre 2 meseca

Grozan komentar
l

lkojj

pre 2 meseca

ipak je on madjar
m

majd d

pre 2 meseca

da igra za Madjarsku davno bi rekao da ide na Olimpijadu
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Треба разумети,не зна ког месеца му се порађа кобила
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Да смо држава,а нисмо,имали би зид срама за све издајнике, и деци би показивали њихову издају и срамоту,а дотичном би ударили забрану уласка у Србију и одузели држављанство и сву имовину, такође би ми целу породицу депортовали у колорадо
d

druze

pre 2 meseca

izdajnici vode drzavu....o cemu pricas
С

СРБИН007

pre 2 meseca

Причам да нисмо држава и да немамо трунку поноса
E

EDWARDS.

pre 2 meseca

KOJI CES NAM, NI NE TREBAS NAM… EH STO VOLIM STO SI ISPAO…OVO TI JE POSLEDNJA MVP NAGRADA I OPROSTI SE OD TITULE IKADA!
I

Istina….

pre 2 meseca

Doncic je vise zasluzio nagradu od Jokica pa cak i taj Edwards
Č

Čuš

pre 2 meseca

Stiže na glasanje. A posle počinje Olimpijada konja.
7

79

pre 2 meseca

Garant je fantom,ima prebivalište u BG
Č

Čuš

pre 2 meseca

Izbori su i u Vojvodini, nije sve Bg prijatelju.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre 2 meseca

Idi bato timari konja sa onom bracom sto glume kriminalce na baterije, pusti se ti Srbije i olimpijade.
č

čistokrvno kljuse

pre 2 meseca

a za pare?????? il za Ameriku???
G

Gost83

pre 2 meseca

Ne trebas da dolazis, imas svoje konje, konju...
C

CaleB pravi

pre 2 meseca

Ne znam...videcu...razmislicu...poslednju rec ce dati moji konji iz stale. Jadno do bola, a Vi dajte jos milion tekstova o liku koji ne zeli da igra za reprezentaciju. Vecito neko femkanje i natezanje sa njim, neprocenjivo sramotno.
C

Cikago

pre 2 meseca

Nemoj ni da razmisljas,ostani odmori..Igrace ljudi kojima Srbija i njen dres nesto znace a ti se opustaj igracino.Doncic je jedna velicina
P

Pley

pre 2 meseca

Preci su konji ipak zapustio ih je jos od prosle godine , a Srbija razmisliće lol Sto pisete o njemu vise ne mora da igra cao
B

Bojan Tovirac

pre 2 meseca

Snimi još neku reklamu za kladionicu...
B

Best wishes

pre 2 meseca

More mars!
V

Vani

pre 2 meseca

Nemoj ni da razmisljas ajde pali, utripovao lik da ce neko nesto da ga moli?? Sta ocekivati od lika koji otvoreno podrzava SNS
B

Belgrano

pre 2 meseca

Kakav je ovo veleizdajnik pa to je neverovatno. Bitno je da je znao da stavi potpis na listu.
A

Abvde

pre 2 meseca

Mrs,zelim ti i da hoces da ne mozes!!!
@

@ssss

pre 2 meseca

Pratim sport preko 40 godina.Još nisam video osobu kojoj nije stalo da igra za reprezentaciju u bilo kom sportu sve dok se Jokić nije pojavio.Za reprezentaciju se dolazi peške da se igra.Ne postoje reči “umoran”,videću” i “da razmislim”.Zato sam potpuno indiferentan na vest da je Jokić postao MVP.To mi dođe apsolutno isto kao da je Embid ili neko drugi MVP.Sada će neko postaviti pitanje pa zašto sam onda na vestima o Jokiću?Razlog je jednostavan.Zato što volim košarku pa čitam sve vesti vezane za ovaj sport,Ali kažem taj nedostatak patriotskog naboja još nigde nisam video sem kod Jokića što je naravno legitimno.Ali je isto tako legitimno da ljudi komentarišu to na negativan način.
p

pablo 7764

pre 2 meseca

nemoj da razmisljas....ne dolazi molim te 🙏
I

Ivan Ca

pre 2 meseca

Ma ne igra 100 posto za reprezentaciju,koga nwma bez njega se mozevi mora
o

otisla je Danijela...

pre 2 meseca

Ma sta ga briga. Ima da celo leto rola G klasu Brabusa po balkanu, da se provodi i uziva. Covek ima pola milijarde. A vi zavidni mozete samo da pisete komentare i budete ljubomorni.
L

Ludnarod

pre 2 meseca

Zabole me za njegovih sto milijardi. Moraću da razmislim kakav odgovor bože.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Pare ne čine čoveka. Što je nebrojeno puta dokazano. Džaba ti i milijarde ako nisi čovek.
r

realno samo

pre 2 meseca

@nenad cine. Bez para ne postojis!
C

Cazorla

pre 2 meseca

Sve se moze desiti samo ne da jokic na prvu kaze "naravno da cu igarti za srbiju"
B

Bojan767

pre 2 meseca

Isti tim sa SP i na OI,sa dvije izmjene Mitrovic zamjena za Ristica,Djurisic zamjena za Simanica.To je to
G

Gagi nbgd

pre 2 meseca

Nemoj ni da razmisljas. Batali OI, batali sve i da te precrtamo jednom zauvek. Doncic ce da igrao OI za sloveniju bile li igrao finale nba, ti ces da razmisljas. Kako si ono bese rekao, neka Pesic samo kaze gde i dolazim. Kakav prodavac magle....
В

Вили Вонка

pre 2 meseca

Има нас који смо га "прецртали једном заувек", још после пропуштања првог светског кад је потписао мега уговор, окретао гуме и тимарио коње и нисмо дозволили да нас годинама прави будалама јер се удостојио да одигра два такмичења.
r

realniCZBG

pre 2 meseca

Sad lepo da dobije poziv od dobrog predsednika privatno i jednostavna poruka. Ili se uozbiljis kao je nacionalni tim u pitanju ili cao i ti i kaubojisanje tcoje brace po Somboru i okolini. Ali, nesto cisto sumnjam u taj scenario.
V

Vaske-Hamilton

pre 2 meseca

nema nista od reprezentacije kao po obicaju.
Z

Zorkel@

pre 2 meseca

😂 šta reći 👍