Humanitarni tiket u podne: Danilo Nikolić tipuje za lečenje Anike Manić i Ivana Vasića

Vreme čitanja: 5min | pon. 26.10.20. | 11:56

Krilni centar Budućnosti očekuje dvojku Totenhema

Nije uspeo na travnatim terenima, ali jeste na košarkaškim parketima. Iz podgoričkog Juniora prešao je u Budućnost. Pre nego što je dobio pravu priliku u seniorskom sastavu igrao je za Gorštak, Podgoricu, Lovćen…Pre šest godina Danilo Nikolić parafirao je za Megu i pomogao da u vitrine kluba stigne pehar iz Kupa Radivoja Koraća. Nakon Španije (Bilbao) vratio se u Podgoricu. Sa Đetićima ima više osvojenih nacionalnih titula, trofeja u Kupu, ali i osvojenu ABA ligu.

Pred utakmicu Jadranske lige sa FMP – om Danilo je istakao da Budućnost ne beži od uloge favorita. Nikolić očekuje dve teške utakmice, prvu sa klubom iz Bara, drugu protiv Cedevita Olimpije. Doduše, još uvek se čeka informacija iz Bara. Poznato je da Mornar ima pozitivne igrače i trenere na korona virus.

Izabrane vesti

Naš plemeniti kladilac voleo je fudbal i čak ga je više interesovao od košarke. Želeo je da postane golman, ali nije bio talentovan. Onda je na nagovor bliskih ljudi prešao na košarku zbog čega im je Nikolić zahvalan. U dobrotvorno tipovanje košarkaš Budućnosti startuje iz Bundeslige, BAJER LEVERKUZEN – AUGZBURG. Domaći imaju bod manje od rivala, ali su bez poraza na sedam poslednjih utakmica. Poslednji trijumf nad Nicom bio je sa 6:2. Gosti su imali tri pobede, dva remija pa su poraženi od Lajpciga sa 2:0. Istim rezultatom slavio je Bajer u poslednjem međusobnom okršaju i ima bolji skor 13:6:1.

“Mozzart šansa gol, gol u prvom ili drugom poluvremenu”.

Svojevremeno smo svi pratili igre Vlada Divca i Predraga Stojakovića. Ipak, Danilov uzor bio je Tim Dankan, voleo je njegov stil igre, a sada nas vodi na Apenine, MILAN – ROMA. Vučica ima deficit od pet bodova u odnosu na domaće. Roma je sa Juventusom odigrala 2:2, a potom je dobila tri meča. Rosoneri su u seriji od 14 trijumfa. Statistika je približna, ali je ipak na strani domaćih 22:19:19. Rimljani imaju veće kadrovske probleme.

“Tri plus”.

Trenutno, krilni centar Podgoričana rado se priseti pobede Budućnosti u Evroligi nad ekipom CSKA sa 93:92. Imao je skok u napadu, poentirao je pet sekundi pre kraja meča, za konačni trijumf. A da bi trijumfovao u Humanitarnom tiketu Danilo će morati da dobro tipuje na meču BARNLI – TOTENHEM. Domaći su bez trijuma sa jednim bodom. Jedini poen izvukli su protiv VBA, a posle poraza od Svetaca, Građana i Svraka. Pevci imaju osam pobeda i dva remija na 10 mečeva. Ipak, poslednji okršaj je okončan rezultatom 1:1, a istorija je na strani gostujućeg sastava 4:4:10.

“Dvojka”.

Ukoliko radiš ono što voliš i predan si poslu imaćeš uspeha u svom pozivu, misli naš dobrotvorni kladilac, a dovodi nas do Pirineja. LEVANTE – SELTA. Klub iz Viga ima dva boda više, međutim, u seriji je od tri poraza bez datog gola. Isto konstatujemo za Levante, tri poraza, od Sevilje, Reala i Atletika Bilbao, takođe bez datog gola. Selta oslabljena stiže u Valensiju.

“Gol, gol”.

U Holandiji se igraju utakmice kupa, GO AHED IGLS – BREDA. Nakon tri pozitivna ishoda domaći su poraženi sa 3:0. Breda ima dva poraza bez datog gola. Međusobni skor glasi 7:4:4, uz napomenu da je domaći sastav trijumfovao u poslednjem okšaju.

“Tri i više golova”.

Našeg dobrotvornog kladioca, koji potencijalni dobitak usmerava za lečenje Anike Manić i Ivana Vasića informisali smo o Mozzartovom društveno odgovornom poslovanju mada je sa mnogim detaljima upoznat.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. U naselju Stepa Stepanović otvaren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…

U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Kompanija MOZZART je samo kroz  “Humanitarni tiket u podne” donirala čak 16.713.894 dinara.

Komentator i voditelj Smiljan Banjac je 211. plemeniti dobitnik, a 212. uspešni kladilac je bivši selektor Mladen Krstajić sa sjajnim dobitkom od 247.100, 00 dinara. Vanja Savić ostvarila je dobrotvorni dobitak od 162.700 dinara, a trener Vladimir Lučić sastavio je tiket za 141.200 dinara. Poslednji dobitnici su košarkaš Mornara Sead Šehović, solista Aleksa Nedeljković i Slaven Čupković.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 58 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić i Vladimir Lučić.

I da napomenemo. Klađenje u Čačku nikada nije bilo lakše , jer na raspolaganju imate sopstvene asistente koji će dolaziti na vašu adresu i vršiti uplatu/isplatu sredstava umesto vas. I sve to u omiljenoj Mozzart kladionici, koja do sada nije bila prisutna u Čačku.

Ko su Mozzart asistenti? Timovi koji će dolaziti na vašu adresu i umesto vas uplatiti depozit ili isplatiti sredstva na vaš račun.

Kako se zakazuje uplata ili isplata? Pozivom na jedan od dva broja telefona – 066 311 344 ili 066 311 388.

U kom vremenu možete zakazati isplatu? SVAKOG DANA OD 09 DO 21 ČASA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i MDD Merhamet, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara