"humanitarni tiket Dražena Dalipagića"
"humanitarni tiket Dražena Dalipagića"

Humanitarni tiket u podne: Dražen Praja Dalipagić, ko nekad, udara po Rusima!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.16. | 11:55

Proslavljeni reprezentativac eventualni dobitak usmeriće Udruženju obolelih od multiple skleroze Srbije

humanitarni tiket Dražena DalipagićaIz prebogate karijere legendarnog košarkaša Dražena Praje Dalipagića, koji je današnji gost "Humanitarnog tiketa u podne", izdvojićemo samo nekoliko detalja. Zaigrao je košarku tek u 18. godini. U Partizanu je proveo deset sezona i postigao 8.278 poena, za Veneciju, protiv Virtusa, dao je fantastičnih 70 poena. Nastupao je za slavni madridski Real, a karijeru je završio u Crvenoj zvezdi. Svestan da je teško napraviti dobitni tiket ipak se, humanosti radi, upustio se u našu malu avanturu i potencijalni dobitak namenio Udruženju obolelih od multiple skleroze.

Evo kako izgleda, po Praji, dobitna  kombinacija. Krenuo je od prvog kola ruske Prve lige. Prvi par je Rubin i Amkar, drugi Krasnodar - Tom Tomsk, a Dalipagić bira golove, a ne konačne ishode.
"Malo sam češljao statistiku koja naravno može da zavara, ali je nekad treba ispoštovati. Primetio sam da je Amkar deset poslednjih utakmica odigrao od nula do dva gola. Dakle, igram od nula do dva pogotka (0 do 2). I kod drugog meča pozivam statistiku u pomoć, samo sad mislim da ću da odigram 3+".

Izabrane vesti

Potom se Dalipagić okrenuo poslednjoj utakmici 18. kola lige Norveške, Volerenga - Molde. Trenutno nijedna ekipa od ove dve ne može da se pohvali dobrom formom, mada je domaćin  pokazao malo poboljšanje u zadnjem kolu protiv Starta (2:4), dok Molde ne zna za pobedu u ligi na zadnjih pet utakmica.
"Zbog svega toga mi je neizvestan meč za neki fiks, pa zato tipujem GG, jer mislim da će pasti po gol sa obe strane, a moguće je i 3+. Razmišljam, ipak, gol-gol".

I za kraj dve utakmice iz Švedska 1: Kalmar - Jurgorden i Erebro - Malme. Kalmar tim koji dobro igra kod kuće, Jurgordenu bi bod bio dobar posle poraza na svom terenu.
"Na poslednjih pet utakmica Kalmaru je tri puta došlo od nula do dva gola. Jurgorden takođe igra na malo golova, zato ponovo golovi, od nula do dva (0 do 2)”.

Erebro - Malme, duel četvrtog i prvog, dakle derbi. U poslednjih deset utakmica identičan odnos golova dva kluba, po šest puta došao je 3+ i po četiri puta od nula do dva gola. I da dodamo da je na poslednjih osamnaest međusobnih duela došlo tri i više golova. Uz sve ovo Erebro igra bez respekta, u dobroj su formi i ići će na trijumf bez obzira što je protivnik Malme. Gosti takođe jure pobedu, ali će biti zadovoljni bodom.
"Ako ponovo hoću da verujem statistici, onda igram 3+", zaključio je Praja Dalipagić koji će potencialni dobitak nameniti MS udruženju Srbije.

Piše: Đurđe Mečanin;
Grafika: Ivana Marković.


tagovi

međunarodni fudbalklađenjehumanitarni tiketDražen Dalipagić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara