""
""

Humels: Dočekali bismo Kagavu raširenih ruku

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.04.14. | 15:57

Štoper Dortmunda izjavio kako ekipa ne bi imala ništa protiv da u klub dođu igrači sa visokim platama

Dolaskom Huana Mate u Mančester junajted najbolje se vidi koliko na Old Trafordu računaju na Šinđija Kagavu. Japanac i Španac igraju na istoj poziciji – iza napadača, a bivši igrač dortmundske Borusije je više puta dokazao da ne može da igra na krilu, a jedan od razloga što je Mata napustio Čelsi je to što nije hteo da ide na bok.

A Kagava je kao stvoren za Milionere i štoper ekipe Mats Humels kaže da bi ga u klubu dočekali raširenih ruku.
"Prihvatili bismo ga otvornih ruku. Ofanzivna linija sa Rojsom, Miktarijanom i Kagavom u timu bila bi moderna. Bez obzira na to, napadački vezni red je sigurno najbolji deo aktuelnog tima i da Kagava ne dođe", rekao je Nemac.

Izabrane vesti

Evidentno je da ipak postoji velika razlika između Borusije i Bajerna, pa mnogi misle da Jirgen Klop treba da kupi skupe igrače koji će sigurno tražiti astronomske plate, koju sadašnji igrači nemaju. Tako je došlo do razdora u Zenitu, ali Humels misli da se to ne bi dogodilo u njihovoj svlačionici.
"Ne verujem da bi to bio problem. Svi odgovaramo za svoje ugovore i niko nas ne tera da ih potpišemo. Želimo da igramo dobar fudbal, mislim da nikome ne bi bilo krivo kada bismo imali napadača koji zarađuje više od ostalih", dodao je bivši igrač Bavaraca.

Selektor Nemačke Joakim Lev će voditi skoro oporavljenog defanzivca u Brazil, ali kao rezervu Peru Mertesakeru i Džeromu Boatengu, a Humels misli da on treba da bude starter.
„Uvek sam bio ubeđen da sam jedan od dva najbolja nemačka štopera“, rekao je defanzivac.

Humels (25) u Dortmundu je od 2009. godine i sa ekipom je osvojio četiri trofeja.

(FOTO: Action images)


tagovi

Šinđi KagavaNemackaMats HumelsEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara