""
""

Hvala Laciju, ali Kandreva je tek sada ostvario svoj san!

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.08.16. | 18:09

Kako su nedavno pisali italijanski mediji, Kandreva je pristao na usupak i 500.000 evra manju godišnju platu, kako bi Inter mogao Laciju da plati razliku novca

Konačno je završeno - najbolji igrač Lacija Antonio Kandreva postao je najveće Interovo pojačanje u letnjem prelaznom roku (uz Evera Banegu). Nakon dugih pregovora, velikih odricanja samog fudbalera, dogovor je konačno postignut, pa je univerzalni vezista stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa Nerazurima.

Izabrane vesti

Kako su nedavno pisali italijanski mediji, Kandreva je pristao na usupak i 500.000 evra manju godišnju platu, kako bi Inter mogao Laciju da plati razliku novca, pa bi trebalo na godišnjem nivou da inkasira 2.300.000 evra (plus bonusi).

Ukupan iznos transfera iznosiće 25.000.000 evra, od čega su 3.000.000 bonusi, i biće otplaćen u četiri rate.
"Ponosan sam i presrećan što sam ovde. Oduvek sam želeo Inter i uz mnogo emocija sam proživljavao ovaj dolazak. Hvala Laciju za sve provedene sezone i što su mi omogućili da krunišem svoj san. Sada ne mogu da dočekam da zaigram na San Siru i osetim toplinu Interovih navijača", rekao je Kandreva.

Kandreva je karijeru počeo u Ternani, a u Lacio je stigao iz Udinezea 2012. godine i do kraja prošle sezone odigrao je 150 utakmica i postigao 41 gol. On će u Interu nositi dres sa brojem 87.

(FOTO: inter.it)


tagovi

Serija AItalijaInterEvropaAntonio Kandreva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara