""
""

Hvala ti, Šćepanoviću!

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.01.16. | 12:17

Borac iz Čačka pohvalio ponašanje prvog čoveka Vojvodine jer nije želeo da im otme Dušana Jovančića i Nemanju Miletića

Fudbalski klub Borac iz Čačka izrazio je zahvalnost prvom čoveku Vojvodine Zoranu Šćepanoviću i svojim doskorašnjim fudbalerima Dušanu Jovančiću, odnosno Nemanji Miletiću, što su se poneli časno, fer i sportski prilikom transfera.

S obzirom na to da su pomenuti fudbaleri zbog dugova koje je prema njima imao Borac mogli da raskinu ugovore sa Čačanima, bez obeštećenja pređu u Vojvodinu i tom prilikom naprave još veće finansijske probleme Borcu, čelnici ovog kluba iskoristili su priliku da se zahvale svojim bivšim igračima, a pre svega predsedniku Vojvodine Zoranu Šćepanoviću.

Izabrane vesti

"Svedoci smo teškog vremena, krize ljudskih odnosa, teških finansijskih situacija u klubovima i društvu u celini. Moderno, ali ne toliko moralno vreme koje ruši sve pred sobom posebno je izraženo u srpskom fudbalu, vreme koje ruši odnose, modu koja iza svakog ugla vreba da preotme igrača, da zaboravi trud i stvaranje istog od strane trenera i svih struktura kluba. Potez predsednika FK Vojvodina gospodina Zorana Šćepanovića je za svaku pohvalu. Pokazao je svoju ličnu veličinu, ljudskost, veličinu i kluba koji uspešno vodi.

U pitanju su odlasci naša dva igrača Dušana Jovančića i Nemanje Miletića koji su postali članovi Novosadskog superligaša. Naša dva igrača su povela arbitražni spor protiv FK Borac i imali osnov za raskid profesionalnog ugovora. Znao je to i predsednik Šćepanović, ali nije hteo da radi kao ostali, već sportski, džentlmenski pozvao i obećao pre više od mesec dana korektnost i ispunio obećanje. Imao je gospodin Šćepanović lični i poslovni problem, poznato je svima. Ali i sa mesta gde je bio setio se ljudi i svoje reči i poručio tri puta da posao sa Borcem završe kako je sam obećao prilikom pregovora i dogovora. Neće FK Vojvodina osiromašiti niti će se Borac obogatiti, ali ovakvi potezi nemaju cenu. Oni jednostavno vraćaju veru u sport i prijateljske i sportske odnose, na koje su na žalost mnogi zaboravili.

Želimo javno da se zahvalimo i našoj dvojici igrača jer su i oni postupili drugačije od vremena, od trnenutne mode. Poštovali su šta je sve Borac uradio za njihov razvoj i reputaciju. Naprvili su poravnanje, nešto oprostili, napravili reprograme i čista obraza uz uzdignuto čelo, uvereni smo, pojačali našeg sportskog rivala i prijatelja iz Novog Sada. Još jednom zahvalnost gospodinu Zoranu Šćepanoviću i FK Vojvodina. Da je više šćepanovića i klubova kao Vojvodina uvereni smo da bi svima u Srpskom fudbalu bilo bolje", stoji u saopštenju čačanskog superligaša.

(foto: MN Press)


tagovi

Zoran ŠćepanovićFK VojvodinaSuperligaSrbijaNemanja MiletićDušan JovančićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara