""
""

I Ajaks kreće u napad na Milenkovića! Ali, kako pored Fjorentine?

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.03.17. | 13:43

Holandski velikan pikirao Partizanovog bisera kao pojačanje narednog leta

Raspitivao se Juventus, Anderleht je nudio 4.000.000 evra poslednjeg dana zimskog prelaznog roka, Hamburger je hteo da iskešira 500.000 više za transfer na leto. Fjorentina se, prema informacijama transfer gurua Đanluke di Marcija već dogovorila s Partizanom oko transfera vrednog 5.000.000 evra, plus procenti. Ali, to ne sprečava čelnike Ajaksa da pokušaju pomrse račune Violi i preotmu Partizanovog bisera Nikolu Milenkovića u poslednji čas?

Izabrane vesti

Tako bar tvrde holandski mediji, pozivajući se na izvore sa Čizme. Informacije idu toliko daleko da se tvrdi kako je sportski direktor Mark Overmars gledao Milenkovićeva izdanja, te da je izuzetno zadovoljan i da ga lično želi u Amsterdamu na leto. 

Međutim, ostali detalji nisu poznati. Ni da li je bilo kontakta s Partizanom, kao ni da li se sprema i kakva ponuda za supertalentovanog štopera Parnog valjka. 

Opet, postavlja se i logično pitanje - kako će Ajaks uspeti da napravi preokret pored Fjorentine? Pre svega, Viola godinama unazad ima odlične odnose sa Partizanom, čelnici srpskog vicešampiona nedavno su boravili u Firenci, gde su dogovarali detalje Milenkovićevog i transfera Dušana Vlahovića. Dakle, usmeni dogovor Ljubičastih i crno-belih postoji, a već je bilo reči i o tome da bi na isti trebalo da se udari pečat uskoro. 

Takođe, istorijski gledano, pokazalo se da Ajaks nije tako često izdvajao veliki novac za mladog i, u inostranim uslovima, neproverenog igrača. A Partizan traži bar pet miliona evra kako bi se transfer završio. Što je Fjorentina već ponudila, kao i određene procente od naredne prodaje. 

Dakle, informaciju treba uzeti s rezervom, s obzirom na date okolnosti. Videćemo da li je ovakav scenario, ipak, ostvariv. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSerija AFK PartizanNikola MilenkovićMark OvermarsItalijaHolandijaFjorentinaEvropaEredivizijaAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara