""
""

I Del Pjero navija za Lester!

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.04.16. | 13:35

Popularni Pinturikio želi da Lisice uzmu titulu u Premijer ligi

Starije generacije fudbalskih zaljubljenika rado pamte vreme kada je Blekbern Rovers overio premijerligašku titulu u vreme velikog uspona Mančester junajteda, a današnji ljubitelji vrlo lako mogli bi da imaju – Lester Siti.

Izabrane vesti

A takvom ishodu nada se legendarni Alesandro Del Pjero, koji je otkrio da navija za to da Lisice osvoje šampionsku titulu ove sezone. 
„Lester je jako blizu osvajanja titule Premijer lige. Iskreno se nadam da će se njihova sezona završiti onako kako svi i želimo, jer će napraviti nešto o čemu će moći da pričaju unucima. Ako uzmu titulu pokazaće svima da u sportu ništa nije nemoguće“, poručio je čuveni Pinturikio u razgovoru za Skaj i podsetio mlađu publiku da je sa Klaudijem Ranijerijem sarađivao u Juventusu u periodu od 2007. do 2009. godine. 

On se zatim osvrnuo i na to što je njegov Juventus ponovo postao prvak Italije.
„Skupilo se sve što što smo iskusili još iz vremena kada smo osvojili prvu od ovih pet uzastopnih titula. Nikada neću zaboraviti vreme kada smo došli iz Serije B nakon dve teške sezone u kojim smo bili čak i sedmi na tabeli. Juventus iza sebe ima izvanredan period“, podvukao je 41-godišnji as. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija APremijer ligaLester SitiKlaudio RanijeriJuventusItalijaEvropaEngleskaAlesandro Del Pjero

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara