""
""

Iako nisu podbacili, nezadovoljni su i Ristić i Đorđević

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.10.14. | 09:31

Mladi vezista bio jedna od retkih svetlih tačaka, levi bek konačno debitovao, ali samokritično gledaju na igru protiv Donjeg Srema

Jedna od retkih svetlih tačaka u igri Crvene zvezde u poslednje vreme je tinejdžer Mihajlo Ristić. Mladi vezista je bio jedini izuzetak u kritikama trenera Lalatovića posle meča, ali mu ne nedostaje samokritike za slabu igu koju je ceo tim pružio protiv Donjeg Srema.
“Nismo igrali dobro u prvih pola sata, postigli smo gol, ali ni u nastavku nismo bili bajni. Međutim, pamti se pobeda i nova tri boda. Okrećemo se narednim izazovima, imamo dva meča protiv Rada i što pre moramo da počnemo da se pripremamo za njih. Što se moje partije tiče ne znam kako je delovalo sa strane, ali mislim da mogu mnogo bolje. Kako ja, tako i čitav tim”, rekao je Ristić za klupski sajt.

Izabrane vesti

Priliku da debituje u takmičarskim mečevima dobrio je levi bek Stefan Đorđević koji je zmaneio suspendovanog kapitena Nikolu Mijailovića i ostavio je solidan utisak.
“Iskreno nisam zadovoljan. Mislim i da pojedinačno i kao ekipa možemo mnogo bolje. Najvažnije je da smo osvojili nova tri boda u teškom meču protiv dobrog rivala, a nakon poraza u večitom derbiju koji nam je teško pao. Srećan sam zbog debija, jer je iza mene težak period od nekoliko meseci tokom kojih nisam igrao iz nesportskih razloga, tako da se i ovom prilikom zahvaljujem Upravi kluba i treneru Lalatoviću na ukazanoj prilici. Takođe, moram da istaknem i kapitena Nikolu Mijailovića koga sam danas odmenio. Radi se o pravom predvodniku tima, dostupnom 24 sata za savet i pomoć. Smatram da i Antić i ja uz njega možemo mnogo da naučimo”, rekao je Stefan Đorđević.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaMihailo RistićSrbijaStefan ĐorđevićSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara