"Kurzava i Ibrahimović"
"Kurzava i Ibrahimović"

Ibra postrojava po Parizu - posle Van der Vila trpeo i Levin Kurzava!

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.03.16. | 21:39

Ne kači se sa Zlatanom

Kurzava i IbrahimovićRastanak na kraju sezone prilično je izvestan, titula u Francuskoj je već osvojena, pa možemo samo da pretpostavimo da se Zlatanu Ibrahimoviću ili smučilo društvo na Parku prinčeva ili je čvrsto rešio da pokuša da ovog proleća sa Pari Sen Žermenom osvoji jedino što mu nedostaje - pehar Lige šampiona.  Francuski Parizjen navodi da je švedski reprezentativac posle Gregorija Van der Vila trenirao strogoću na još jednom mladom i ponekad neozbiljnom saigraču - Levinu Kurzavi.

Podsetimo, Van der Vil je bukvicu morao da sasluša pošto je odlučio da ne sačeka kraj susreta Troe i Pari Sen Žermena, nego je već na poluvremenu odlučio da napusti stadion. Kurzavin greh dogodio se na treningu. Reprezentativni levi bel je Ibrahimovićev gnev navukao time što je na trening PSŽ-a doveo nekoliko drugara. Preglasnih.

Izabrane vesti

Ibra ko Ibra, ponekad arogantan, ali sa podlogom za takav stav, nije mogao da prećuti. Nije Kurzavi pomoglo što je bio u društvu saigrača Adrijena Rabioa, Bleza Matuidija i Ervina Onžende. Bujica kritika je izvirala iz Ibrahimovićevih usta.

Navodno je sve rešeno time što je Matuidi prihvatio na sebe obavezu da sedne sa Kurzavom i objasni mu da se takvo ponašanje više neće tolerisati.

Kad Ibra zapovedi...

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićPari Sen ŽermenLiga 1Levin KurzavaFrancuskaEvropaBlez Matuidi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara