""
""

Ignjovski odbio novi ugovor i napušta Verder kao slobodan igrač

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.03.14. | 13:21

Srpskom vezisti posle tri godine ističe saradnja sa klubom sa Vezera i ne želi da je produži . I Aron Hant odbio produženje ugovora

Povremeni srpski reprezentativac Aleksandar Ignjovski sigurno će napustiti Verder iz Bremena na kraju sezone, saopštili su iz kluba sa severa Nemačke.

Izabrane vesti

Njemu ugovor sa Verderom ističe narednog leta, a odbio je ponudu kluba da produži saradnju, pa će kao slobodan igrač moći da bira novu sredinu.
“Poslali smo Ignjovskom i drugu, finansijski bolju ponudu za produženje ugovora, ali nas je on obavestio da ne prihvata ni tu ponudu i da će napustiti klub”, rekao je Bildu sportski direktor Verdera, Tomas Ajhin.

Ignjovski će tako posle tri godine napustiti Vezer stadion gde je ostavio solidan utisak. Imao je često probleme i sa povredama, a treneri su ga gurali na različite pozicije u timu, pa je obavljao ulogu desnog beka ili zadnjeg veznog.

Takođe, klub sa Vezera će na identičan način ostati i bez najboljeg igrača Arona Hanta. I njemu je Verder ponudio novi ugovor, ali je Hant odbio ponudu jer želi da promeni sredinu. Kao potencijalna destinacija se pominje turski Bešiktaš koji je poslao najbolju ponudu, iako su zainteresovani još i Totenhem i Stouk.

(FOTO: Action images)


tagovi

VerderNemackaEvropaAron HantAleksandar Ignjovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara