""
""

Igokea sa Bukerom ulazi u nastavak sezone

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.12.15. | 21:36

Buker, koji igra na poziciji krilnog centra, ima 34 godine. Prije Orleana nastupao je za slovenačku Krku, a prethodno je nosio dresove i Panioniosa, Himkija, Union Olimpije i Fenerbahčea, u kojem je 2004. počeo profesionalnu karijeru

(Preuzeto sa www.nezavisne.com)

Izabrane vesti

Kristofer Buker, doskorašnji košarkaš francuskog Orleana, stigao je u Aleksandrovac i ovih dana bi trebalo da potpiše ugovor sa bh. šampionom Igokeom.
"Stigao je Buker. Treba da obavi ljekarske preglede i ovih dana će potpisati ugovor koji će važiti do kraja sezone, a u utorak će se najvjerovatnije pridružiti ekipi na treningu", rekao je Pavle Ćorović, sportski direktor Igokee.

Buker, koji igra na poziciji krilnog centra, ima 34 godine. Prije Orleana nastupao je za slovenačku Krku, a prethodno je nosio dresove i Panioniosa, Himkija, Union Olimpije i Fenerbahčea, u kojem je 2004. počeo profesionalnu karijeru.

Amerikanac je u nedjelju naveče gledao utakmicu 14. kola ABA lige koju je Igokea na svom terenu izgubila od Cedevite rezultatom 86:91. Aleksandar Ćapić je trojkom u posljednjim sekundama utakmice donio Igokei produžetak (76:76), ali Zagrepčani su u dodatnom vremenu bili bolji

(Tekst i foto: Nezavisne)

 


tagovi

Republika SrpskaKris BukerJadranska ligaIgokeaEvropaBiH

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara