""
""

Igrač više 80 minuta, Perez opet poludeo, nova povreda Gaga, ali River nije osvojio Bombonjeru (VDIEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.04.16. | 23:26

Čak je Boka imala ozbiljne šanse da osvoji ceo plen

Mršavi remi bez golova u drugom Superklasiku sezone, razočarao je ljubitelje najvećeg derbija na svetu... Iako na Bombonjeri nije bilo golova, domaći navijači su ti koji mogu istovremeno da budu zadovoljniji, ali i da žale.

Izabrane vesti

Zadovoljstvo im donosi činjenica da je Boka od 12. minuta igrala sa igračem manje pošto je isključen Pablo Perez. Vezista Boke definitivno ima problem sa samokontrolom, pošto mu ovo nije prvi put da ostavlja tima na cedilu i često dobija kartone zbog prljavih poteza. Perez je u 12. minutu udario nogom Balantu dok je igra bila prekinuta i arbitar Erera ga je poptuno zasluženo isključio. Ipak, Boka je izdržala više od 80 minuta sa igračem manje i time zadovoljila svoje navijače.

A razlog za žal Bokinih pristalica je i činjenica da je njihov tim čak i sa igračem manje bio bolji rival na terenu. Domaćin je na Bombonjeri imao bolje i zrelije prilike i iznenađenje je kako su Milioneri uspeli da se odbrane iako su imali brojčanu prednost.

Jedan od detalja koji su obeležili ovaj dosadni Superklasiko je i povreda Fernanda Gaga koji je u finišu prvog poluvremena napustio teren uz bolne grimase. Podsetimo da je pre godinu na Superklasiku pokidao Ahilovu tetivu, ali čini se da je ovaj put u pitanju skočni zglob. 

Naravno, na tribinama nije bilo dosadano kao na terenu. Navijači Boke su nastavili da "piju krv" ljutom rivalu podsećajući ga na duhove prošlosti i ispadanje u B kategoriju. 

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperklasikoRiver Plejtmeđunarodni fudbalJužna AmerikaFernando GagoBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara