"Đilas"
"Đilas"

Đilas: Košarkaši Partizana i Zvezde uzor i podsticaj za mlade

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.13. | 22:55

Prvom čoveku KSS posebno se dopao način na koji su košarkaši ova dva kluba jedni drugima čestitali posle četvrte utakmice

ĐilasPredsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) Dragan Ðilas uputio je čestitke igračima Partizana i Crvene zvezde na sportskom i fer ponašanju i dobroj igri tokom utakmica finalne serije plej-ofa nacionalne Superlige.

Na zvaničnom sajtu KSS navodi se da se Ðilasu posebno dopao način na koji su košarkaši ova dva kluba jedni drugima čestitali posle četvrte utakmice, u kojoj je Partizan pobedio i 12. put zaredom osvojio titulu državnog prvaka.
„Siguran sam da će košarkaši, akteri finala na terenu, zahvaljujući sportskom i fer ponašanju i svemu onome što su pokazali na parketu tokom finalne serije, postati uzor velikom broju najmlađih i dati im podsticaj da se bave košarkom. Na svemu tome im se iskreno zahvaljujem, u ime KSS i u svoje lično ime“, rekao je Ðilas.

Partizan je sinoć u hali Pionir savladao Crvenu zvezdu rezultatom 68:52 i trijumfovao u finalnoj seriji plej-ofa ukupno sa 3:1 u pobedama.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaDragan ĐilasFK PartizanPlej-of Superlige

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara