Ima 35, a i dalje ga žele... Van der Vart na pragu bivšeg kluba

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.03.18. | 17:55

"Nije bitno što je Cvajta u pitanju. Bila bi mi čast da se ponovo vratim, bilo kao igrač ili funkcioner", izjavio je Holanđanin

Jednom HSV, zauvek HSV!

Nekadašnji prvotimac ovog kluba Rafael Van der Vart (35) ponudio je pomoć Dinosaurusima na kraju ove sezone.
"Nije bitno što je Cvajta u pitanju. Bila bi mi čast da se ponovo vratim u Hamburger, bilo kao igrač ili funkcioner. HSV je moj klub, dugujem mu za sve veliko što sam napravio u karijeri", izjavio je Van der Vart nekadašnji prvotimac Ajaksa, Totenhema i Reala.

Izabrane vesti

Holanđanin je u prošlosti dva puta nosio dres Hamburgera od 2005. do 2008. i od 2012. do 2015. godine, a zabeležio je 199 bundesligaških nastupa.

Trenutno mu smeta i što njegov omiljeni klub trenira relativno anonimni trener Bernd Holerbah koji će ga teško sačuvati u eliti.
"Bez obzira što je bio ljubimac navijača dok je igrao, Holerbah nikada nije trenirao bundesligaški tim i nema iskustva. Radio je samo u trećeligašu Vircburgeru i bio pomoćnik Feliksu Magatu u Volfzburgu", objasnio je Van der Vart, koji se zalaže za povratak Tomasa Dola na klupu.

Iskusni plejmejker trenutno je član prvoplasiranog tima danskog prvenstva Midtjilenda sa kojim ima ugovor do juna ove godine.

Foto: Action Images


tagovi

Rafael Van der Vart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara