""
""

Ima nade - Liverpul i Džan ponovo za stolom!

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.01.18. | 13:57

Kamen sporticanja izlazna klauzula

Ima nade za navijače Liverpula, defanzivni vezista Emre Džan, kojem aktuelni ugovor ističe narednog leta, sešće ponovo za pregovarački sto sa upravom Redsa i pregovarati oko produžetku saradnje.

Izabrane vesti

Pozicija uprave kluba sa Enfild Rouda nije nimalo lagana, s obzirom da je nemački reprezentativac u ovom trenutku slobodan igrač, ali se prema njegovim poslednjim izjavama ostrvskim medijima može zaključiti da želi da ostane u klubu.

U prethodnim pregovorima dve strane kamen spoticanja predstavljala je izlazna klauzula na kojoj je insistirao Džan, ali su u klubu to odbili.
„Moj agent se brine o svemu, alio ja sam ovde do leta. Nisam potpisao ništa ili za bilo koga. Ja pričam sa svima, naravno da pričam i sa Liverpulom. Zašto da ne? Ja imam ugovor ovde, ovo je neverovatan klub. Kao što sam rekao, moj agent čini ostalo. Ja sam koncentrisan na svoju igru i dajem sve za ovaj klub“, rekao je Džan.

Odlični vezista je u Liverpul stigao na leto 2014. godine iz Bajer Leverkuzena za 12.000.000 evra i u potpunosti opravdao očekivanja zahtevne publike Redsa.

(FOTO: Action images)


tagovi

SuperligaLiverpulEngleskaEmre Džan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara