Imamo dogovor: Remziju od Juventusa 32.500.000 evra, agent dobija fantastičnu proviziju!

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.01.19. | 19:08

Arsenalov vezista je jednom nogom u Torinu

Sa Apenina grme: Juventus i Aron Remzi imaju dogovor!

Sa Ostrva javljaju: Nije gotovo, još ništa nije potpisano, ali je jako, jako blizu...

Izabrane vesti

Italijanski mediji javljaju da su Stara dama i Arsenalov vezista postigli dogovor. U pitanju je ugovor na pet godina vredan 6.500.000 evra po sezoni. Remzi bi dakle u Torinu zaradio 32.500.000 evra kao jedan od najplaćenijih igrača lige. A to je bez  bonusa kojih će svakako biti...

Reč je o ugovoru za sledeće leto pošto Arsenal ne pristaje da se usred sezone odrekne Velšanina za male pare. Potrebniji im je na terenu nego da uzmu nekoliko miliona evra u januaru. Trener Unaj Emeri je stavio veto na njegovu januarsku prodaju, ali igrač ima odrešene ruke da potpiše predugovor sa Bjankonerima. Iako je mnogo zvučnih klubova želelo Remzija, on se odlučio za Juve. Verovatno je na to uticala i masna provizija koju će inkasirati njegov agent u visini od čak 9.000.000 evra.

Juventus ima bogati tradiciju dovođenja igrača bez obbeštećenja. To je bila specijalnost bivšeg sportskog direktora Đuzepea Marote, ali se nastavila i kod njegovog dugogodišnjeg saradnika i naslednika Fabija Paratićija. Njih dvojica su u tandemu prethodnih godina realizovali transfere zvučinih imena bez plaćanja obeštećenja poput Pirla, Ljorentea, Komana, Kedire, Alvesa, Neta, Emrea Džana... Remzi je sledeći.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Aron RemziZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara