""
""

Imamo novi pakleni NBA triling - Vejd stigao kod Lebrona!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.09.17. | 08:34

Klivlend ozvaničio veliko pojačanje

Bilo je jasno, sada je i zvanično! Dvejn Vejd je novi košarkaš Klivlend Kavalirsa! Tako smo dobili novi zvučan triling u NBA ligi, a činiće ga Lebron Džejms, Dvejn Vejd i Ajzea Tomas.

Nije loše zar ne?
"Ekstremno smo srećni što se Dvejn pridružio Klivlendu i postao važan deo koji će nam pomoći da dostignemo uspeh na najvišem nivou. On je dokazao više puta da je lider i takmičar najvišeg kalibar", rekao je generalni menadžer Klivlenda Kobi Altman.

Izabrane vesti

Vejd je trostruki NBA šampion i čovek koji je 12 puta igrao na NBA Ol staru. Vejd će dakle ponovo igrati u društvu najboljeg prijatelja Lebrona Džejmsa, sa kojim je uspeo da osvoji čak dva šampionska prstena - 2012. i 2013. godine. Uz Tomasa to će biti jako interesantno za gledanje.

Podsetimo, Vejd je nedavno sa upravom Čikaga dogovorio otkup sopstvenog ugovora i to po ceni od oko 8.000.000 dolara, koliko je morao da vrati iz sume od 23.800.000 dolara, koliko je zaradio u Bulsima prošle sezone.
"Ispunio sam životni san i igrao za Čikago Bulse. Trenutno ne postoji bolje mesto za mene od Klivlenda. Jedva čekam da zaigram ponovo sa mojim bratom Lebronom. Već smo odvojili dva šampionata zajedno, nadam se da će biti i trećeg", rekao je Vejd.

Kako se navodi u američkim medijima, Vejd je potpisao jednogodišnji ugovor vredan 2.300.000 dolara.

Pored Golden Stejta i Oklahome, imamo još jedan tim sa nekoliko NBA zvezda.

Ko je to rekao "jedva čekam da počne"?


tagovi

Dvejn VejdLebron DžejmsNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara