IMAMO ŠEŠIRE ZA LIGU EVROPE: Arsenal može na Lacio, Srbi iz Ajntrahta u povlašćenoj grupi

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.12.18. | 23:20

Sve je jasno...

Sad sledi ono pravo kada je reč i o masovnijem evropskom takmičenju. Žrebom u Nionu koji je na programu u ponedeljak (17. decembra) biće određeni parovi šesnestine finala Liga Evrope. Pobednici 12 grupa i četiri tima pristiglih iz Lige šampiona sa najboljim koeficijentom dobili su status povlašćenih timova.

To znači da će Seltik, Fener i Sporting iz Lisabona težim putem morati da traže plasman dalje. Iz povlašćenog šešira vrebaju Arsenal, Valensija, Viljareal, Inter...

Izabrane vesti

Sigurno bismo gledali više nego zanimljive duele ukoliko bi žreb spojio Arsenal i Lacio. Reklo bi se da Srbi iz Frankfurta ne moraju da strepe, a dobru šansu da napravi još jedan korak dalje u Evropi imaće i zagrebački Dinamo, jer je kao prvoplasiran dobio status povlašćenog.

Prvi mečevi 1/16 finala Liga Evrope na programu su 14. februara.

POVLAŠĆENI: Leverkuzen, Salcburg, Zenit, Dinamo, Arsenal, Betis, Viljareal, Ajntraht, Genk, Sevilja, Dinamo Kijev, Čelsi, Napoli, Valensija, Inter, Benfika.

NEPOVLAŠĆENI: Cirih, Seltik, Slavija, Fenerbahče, Sporting, Olimpijakos, Rapid, Lacio, Malme, Krasnodar, Ren, BATE Borisov, Viktorija Plzen, Klub Briž, Šahtjor, Galatasaraj.

Foto: Reuters


tagovi

Žreb za Ligu Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara