"Đaneli Imbula"
"Đaneli Imbula"

Imbula i prepreka od 25.000.000 evra: Valensija se povukla, Inter i Siti još u igri (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.06.15. | 13:15

“Novi Vijera“ mogao bi da bude jedna od zvezda prelaznog roka

Đaneli ImbulaNije Pol Pogba, ali jeste uspeo da posvađa neke od najvećih klubova Evrope. Đaneli Imbula je jedno od imena koje se tokom ovog prelaznog roka najviše pominje po Starom kontinentu, a prema poslednjim informacijama vezista Olimpika iz Marselja trenutno je najbliži selidbi u Inter, mada se i Mančester Siti opasno zainteresovao.

Do juče prvi favorit u trci za potpisom 22-godišnjeg momka poreklom iz Konga bila je Valensija, koja je sa njim čak postigla i usmeni sporazum o ugovoru na pet godina i platom od čak 350.000 evra mesečno! Tri puta više no što prima na Velodromu. Problem je međutim nastao oko obeštećenja. Valensija je nudila 19.000.000 evra, Marselj insistira na punih 25.000.000.

Izabrane vesti

Stoga se Valensija odlučila za duplo jeftinijeg Rodriga Kaja i povukla se iz igre. Ostao je Inter, ali se jutros u britanskim medijima pojavila i neproverena informacija da su Neroazuri dobili žestoku konkurenciju u vidu Mančester Sitija. Interova poslednja ponuda je uostalom iznosila 18.000.000 evra, manje i od one Valensijine. Siti je pak navodno spremio 150.000.000 za pojačanja, a na Imbulu bi otišao samo delić (najviše se piše o Rahimu Sterlingu, Polu Pogbi i Kevinu de Brujneu).

(FOTO: Action Images)


tagovi

Valensijaprelazni rok 2015MarseljMančester SitiLiga 1InterFrancuskaEvropaĐaneli Imbula

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara