""
""

Đinobili: Neću u penziju!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.07.16. | 20:55

"Stvarnost je takva da se osećam sigurnije sada nego što je bio slučaj prethodne godine. Definitivno želim da uživam u košarci još malo“, poručio je Đinobili

Navijači Argentine danas baš imaju dosta razloga za slavlje. Posle Lionela Mesija koji se predomislio i igraće za nacionalni tim, važnu odluku doneo je najbolji košarkaš u istoriji ove zemlje, Manu Đinobili.

Izabrane vesti

Iskusni, 39-godišnji as neće okačiti patike o klin, već je potvrdio da će i sledeće sezone definitivno igrati u NBA ligi.

Ovu informaciju je podelio sa navijačima na svom blogu.
“Najvažnija vest koju imam da vam saopštim jeste da sam odlučio da nastavim da igram u NBA ligi. Nisam se mnogo dvoumio, ali kao što uvek radim u poslednje vreme, želeo sam da pustim da prođe još malo vremena i da se odaljim od svega. Stvarnost je takva da se osećam sigurnije sada nego što je bio slučaj prethodne godine. Definitivno želim da uživam u košarci još malo“, poručio je Đinobili.

Ostaje još da se vidi hoće li i Tim Dankan doneti istu odluku i tako ostaviti “veliku trojku” San Antonija na okupu bar još godinu dana.

(FOTO: Action Images)


tagovi

NBA ligaManu Đinobili

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara