""
""

Inter doveo štopera! Neko će izgleda da leti iz tima, da li Vida treba da se zabrine?

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.02.15. | 11:33

Iskusni brazilac sa italijanskim pasošem Felipe dal Belo potpisao za Nerazure

Inter se kvalitetno pojačao u navali ove zime, na Meacu su stigli Lukas Podolski i Đerdan Šaćiri, ali onda se poslednjih nedelja ispostavilo da Manćini mnogo više problema ima u defanzivnoj liniji. 

Iz tog razloga Nerazuri su danas angažovali još jednog štopera, brazilca iz Parme sa italijanskim pasošem - Felipea. Iskusni 30-godišnji štoper pre nekoliko dana je raskinuo ugovor sa klubom sa Tardinija zbog neisplaćenih zarada i tako postao slobodan agent, a Manćini je želeo da pojača konkurenciju u defanzivnoj liniji.

Izabrane vesti

Međutim, s obziorm na to kako igraju Andrea Ranokija i Nemanja Vidić - Srbin ima problema ponovo s leđima - odnosno ako se obrati pažnja na činjenicu da je sezona za Žonatana završena, te da će i Juto Nagatomo duže vreme biti van terena, nije isključeno da Felipe dobije šansu u prvoj postavi. On će se ekipi priključiti u ponedeljak i odmah početi da trenira s novim saigračimka.   

Felipe dal Belo je karijeru počeo u Udinezeu. Igrao je potom tri godine za Fiorentinu bez zapaženog učinka, bio pozajmljivan Sijeni i Čezeni, da bi 2013. došao u Parmu za koju je odigrao 33 meča u Seriji A i postigao jedan gol.

(foto: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2015Serija AParmaItalijaInterFelipeEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara