""
""

Inter dovodi tandem iz Londona za kraj

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.08.17. | 09:40

Nisu uspeli sa Šikom i Keitom, sprema se pojačanje iz Totenhema

Inter je jedan od klubova koji će imati mnogo posla u finišu prelaznog roka. I to se tiče prodaje suvišnih igrača, i što se tiče dovođenja pojačanja. Nerazuri su prethodnih dana izgubili bitku za Patrika Šika, a ne ide im ni plan da dovedu Keita Baldea iz Lacija.

Izabrane vesti

Novi plan je da dovedu Musu Sisoka, donedavno najskupljeg igrača u istoriji Totenhema. I jednog od većih promašaja u istoriji ovog kluba. On je i prošlog leta bio na meti Intera, ali su se odlučili za Žoao Marija. Na kraju je Sisoko poslednjeg dana prelaznog roka završio u Totenhemu. I potpuno razočarao...

Trener Poketino mu daje šansu na kašičicu i jedva čeka da ga se reši. I oslobodi mesto za dovođenje Rosa Barklija. Inter želi da rehabilituje Sisoka i nudi Totenhemu pozajmicu s pravom otkupa ugovora. Iako bi Sparsi da se reše za stalno skupocenog Francuza, to u ovom trenutku nije realno, tako da bi mogli da pristanu na Interov predlog.

Sisoko nije jedino pojačanje iz Londona koje se očekuje u Interu. Nerazuri stežu obruč i oko Škodrana Mustafija. Venger je rešio da proda Nemca albanskog porekla koji se sa Interom dogovorio oko ugovora vrednog 3.500.000 evra po sezoni. Međutim, Arsenal još nije pristao na Interovu ponudu koja podrazumeva pozajmicu s opcijom otkupa ugovora za 20.000.000 evra. Tobdžije bi da odmah prodaju Mustafija za minimum 30.000.000 evra. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ArsenalEngleskaInterItalijaMusa SisokoPremijer ligaSerija AŠkodran Mustafi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara